Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι είπε για Λιάγκα – Σκορδά;

Τι ανέφερε για το συμβόλαιό της με το Mega;

Συνέντευξη στο περιοδικό People, που κυκλοφόρησε αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα, και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μίλησε για όλους και για όλα.

Για τα Καλημερούδια: «Την ημέρα της πρεμιέρας είχα ένα σχετικό άγχος, μέχρι να πάμε στο πρώτο διάλειμμα. Μετά παρακολούθησα αποσπάσματα της πρώτης μας εκπομπής και, επειδή με ξέρω πολύ καλά, έβλεπα μια αγωνία στο πρόσωπό μου. Βέβαια, δεν ξέρω αν αυτό φάνηκε τόσο πολύ στον κόσμο. Πάντως, για πρώτη μέρα μιας καινούριας εκπομπής και για κάτι που δεν είχα ξανακάνει, νομίζω ότι το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Θέλαμε να ψάξουμε πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους που θα ταίριαζαν με εμένα, αλλά και μεταξύ τους. Πρόσωπα που θα είχαν όρεξη, κέφι. Όπως καταλαβαίνεις, σε ένα ολοκαίνουριο στήσιμο εκπομπής αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Υπήρξαν μία δύο περιπτώσεις που, ενώ υπήρχε χημεία, δεν συνεργαστήκαμε τελικά, διότι οι συγκεκριμένοι δεν συμφώνησαν στα οικονομικά. Όταν πάω να κάνω μια δουλειά, δεν κάθομαι να σκεφτώ τι έχει γίνει πριν, ποιος ήρθε και ποιος έφυγε. Όταν δέχτηκα να κάνω το πρωινό, δεν είχα και ούτε έχω στο μυαλό μου πως θα το κάνω για μία μόνο χρονιά και μετά θα φύγω. Η πρόθεση του καναλιού ήταν να κάνουμε το πρωινό και να ψάξουμε να βρούμε μια συνταγή και έναν τύπο εκπομπής που θα έχει διάρκεια. Και το Mega θέλει να επενδύσει σε αυτό, ώστε να μην μπει σε μια διαδικασία του χρόνου να ψάχνει μια καινούρια ιδέα, με άλλα πρόσωπα».

Για το συμβόλαιό της, το οποίο είναι για 1+1: «Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα, γιατί το κανάλι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένο ή να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι. Θα πρέπει να συζητήσουμε».

Για τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: «Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν μάχη, γιατί, όπως ακριβώς είπες και πριν, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν πρωινό έξι χρόνια. Εμείς τώρα ξεκινήσαμε. Εκ των πραγμάτων, θέλουμε το χρόνο μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δέσει η εκπομπή. Θα ήταν αφελές να μπω στη διαδικασία της μάχης με το “καλημέρα” σας απέναντι σε ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια. Μην ξεχνάς πως είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που γνωριστήκαμε τώρα, με μόνη εξαίρεση τον Κώστα Μαρτάκη, με τον οποίο είμαστε φίλοι».

Για το ότι γράφτηκε πως τα Καλημερούδια κόπηκαν από το Mega Κύπρου: «Κατά καιρούς, έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά που δεν ισχύουν. Ωστόσο, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο και να ρωτήσει. Με ενοχλεί, αλλά δεν θα δώσω και ιδιαίτερη σημασία. Επίσης, δεν θεωρώ πως κάποιος θέλει να μου ρίξει λάσπη. Δεν έχω τέτοια σύνδρομα καταδίωξης. Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν με επιθετικό τρόπο, όχι μόνο τη δική μας εκπομπή, αλλά και πολλές άλλες. Δεν υπάρχει εκπομπή που να είναι στο απυρόβλητο».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφόρησε αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.