Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μας λέει «Καλημερούδια» από το νέο πλατό του Mega!

Τι θα περιέχει η εκπομπή; - Οι πρώτοι καλεσμένοι...

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου πρωινού του MEGA αυτή τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10:00, το zappIT τρύπωσε στο πλατό της εκπομπής «Καλημερούδια» και μίλησε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το νέο της ξεκίνημα. Νέα ζώνη, νέοι συνεργάτες και πολλή δουλειά με στόχο πρωτίστως ένα άρτιο αποτέλεσμα το οποίο θα ευχαριστηθούν τόσο εκείνοι όσο και οι τηλεθεατές.

«Οι τηλεθεατές θα δουν 5 καινούριους ανθρώπους με χαλαρή διάθεση και χιούμορ. Θα έχουμε παιχνίδια, ενημέρωση, θα μάθουμε πράγματα. Θα είναι μια εκπομπή που θα χαρακτηρίζεται από το δικό μας παρεΐστικο κλίμα» λέει η παρουσιάστρια και εξηγεί πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η επιλογή των προσώπων της ομάδας, αλλά και ποια ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά που έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση: «Κάναμε πάρα πολλά δοκιμαστικά γιατί είχε μεγάλη σημασία για μένα η ομάδα να αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Ήθελα εξαρχής να κολλήσουμε σαν νοοτροπία, σαν ενέργεια και αυτό δεν είναι εύκολο.»

Η απόφαση να «μετακομίσει« στην πρωινή ζώνη δεν ήταν εύκολη, ωστόσο η Ντορέττα βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και δήλώνει: «Το σκέφτηκα πολύ μέχρι να πω το ναι, αλλά πλέον σκέφτομαι μόνο θετικά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». Όσο για το «δυνατό χαρτί» αυτής της ομάδας…  «Ο άσσος που έχουμε όλοι στο μανίκι μας είναι ο άσσος του φρέσκου.»

Τι θα δούμε όμως από την ερχόμενη Δευτέρα στο «Καλημερούδια»; «Σε πρώτη φάση θα έχουμε ότι έχει ένα πρωινό, σχολιασμό, μαγειρική, ζώδια… Θα πειραματιστούμε και στην πορεία θα έχουμε αλλαγές» λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και αποκαλύπτει πως οι πρώτοι καλεσμένοι της θα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Γιώργος Σκρομπόλας
Λία Παππά