Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η Ιλένια Ουίλιαμς μια ανάσα από το νέο πρωινό του Mega

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε, η Ιλένια Ουίλιαμς έρχεται...

Και αν έχει περάσει κόσμος από δοκιμαστικό για το νέο πρωινό που ετοιμάζει το Mega. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν μια θέση στην εκπομπή του καναλιού δίπλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, λίγοι και συγκεκριμένοι αυτοί που θα την κερδίσουν τελικά.

Ποιο πρόσωπο πέρασε από τον σταθμό, έκανε δοκιμαστικό και άρεσε πολύ στους υπεύθυνους του καναλιού της Μεσογείων, τόσο που σκέφτονται να της ανοίξουν την πόρτα; Η Ιλένια Ουίλιαμς…

Το κορίτσι που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου και που απασχόλησε τους τελευταίους μήνες τα Μέσα για τον δεσμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να διαδεχθεί τον αγαπημένο της στο πρωινό. Η Ιλένια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ιθύνοντες και συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει παρέα στην Ντορέττα τη φετινή σεζόν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το κανάλι αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση και για τον άντρα της παρέας. Ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, μιλούν για ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή ανήκει στο δυναμικό άλλου μιντιακού ομίλου. Το κανάλι δεν ψάχνει μοντέλο για αυτή τη θέση, αλλά δημοσιογράφο.

Σήμερα θα περάσουν από την κουζίνα του Mega και οι ενδιαφερόμενοι σεφ που θα διεκδικήσουν μια μόνιμη παρουσία στο πρωινό.

Με κεντρικό πρόσωπο την Ντορέττα Παπαδημητρίου και συνεργάτες που θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους στην εκπομπή, το Mega φιλοδοξεί να βγάλει στον αέρα τη νέα πρωινή εκπομπή στις 12 Οκτωβρίου. 

Γιώργος Σκρομπόλας