Νότης Σφακιανάκης: «Η Βανδή ήξερε ποιοι είμαστε όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας»

«Κι εγώ ήμουν μετανάστης...» - «Τι να μας πει η Δέσποινα για τους μετανάστες...»

Για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νότης Σφακιανάκης. Τότε είχε κάνει δηλώσεις υπερ της Χρυσής Αυγής. Μιλώντας στο Secret ο τραγουδιστής χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα.  Όσο για τη Δέσποινα Βανδή δήλωσε:

«Την πίεσαν τη Βανδή… Ηξερε ποιοι είμαστε όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Μετά της επέβαλαν να μην είναι στο σχήμα και αναγκάστηκε να αθετήσει τον λόγο της».

Για την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στη σελίδα της στο Facebook μετά την αποχώρηση της: «Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…».

«Δεν ξέρω γιατί θίχτηκε η Δέσποινα… Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στην Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις «δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι;» Πάρε την άδειά μου για να μπεις.»