Νόνη Δούνια: «Δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις»

Η Νόνη Δούνια απανατά στην κριτική που δέχτηκε για τις φωτογραφίσεις του παρελθόντος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές, αρκετά sites στο διαδίκτυο επανέφεραν στο προσκήνιο φωτογρα­φίες της Νόνης Δούνια από το πα­ρελθόν, να ποζάρει για lifestyle περιοδικά της εποχής. Η Νόνη Δούνια απαντά στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People για το πως το αντιμετωπίζει…

«Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες. Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση» απάντά εκείνη.