Nομικά κινήθηκε ο σύντροφος της J Lo για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να την απατά

O Casper θέλει να αποκατασταθεί το όνομα του...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύντροφο της JLO, Casper Smart, να την απάτησε και μάλιστα όχι με κάποια καλλίγραμμη καλλονή , αλλά με δυο τρανσέξουαλ.

Ο Casper, καθώς φαίνεται, έχει ενοχληθεί πολύ από όλη αυτή την κατάσταση και έτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μάλιστα απείλησε ότι θα  μηνύσει το site που δημοσίευσε την είδηση, ότι απάτησε την J Lo, όταν γνώρισε τις δυο τρανσέξουαλ μέσω instagram και έτσι ο δικηγόρος του, έχει ήδη στείλει επιστολή στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, The dirty.com, Nik Richy ζητώντας να αποσύρει το σχετικό δημοσίευμα.

Επιστολή έστειλε επίσης και στις δυο τρανσέξουαλ, ζητώντας τους να αρνηθούν ότι είχαν όποιαδήποτε σχέση με τον πελάτη του, δηλαδή με τον σύντροφο της J Lo, πριν χρειαστεί να λύσουν το θέμα στις αίθουσες των δικαστηρίων..

Όσο για τον ίδιο τον Casper, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν γνωρίζει, δεν έχει φιλήσει ή βρεθεί σε ερωτικές περιπτύξεις με κανένα από τα δύο πρόσωπα.

Πηγή: TMZ

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ξεπερνάει το χωρισμό της από τον Casper Smart η Jennifer Lopez;