Νισάφι. Παρατράβηξε το σίριαλ Μιχάλης, Ζέτα – Δείτε τα νέα…επεισόδια

Δείτε το βίντεο με τους γείτονες του Μιχάλη να μιλούν για το ζευγάρι

Ο λόγος είναι τα βραβεία Johnnie Walker – Man of the Year που η λαμπερή Ζέτα θα είναι συμπαρουσιάστρια, ενώ ο Μιχαλης Χατζηγιάννης θα παραλάβει βραβείο από το Γιάννη Λάτσιο και την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη. Τώρα, γύρω από το ποιο θα είναι το βραβείο, οι γνώμες διχάζονται καθώς κάποιοι τον θέλουν να παραλαμβάνει εκείνο του άντρα της χρονιάς.

Οι δύο τους αναχώρησαν το πρωί κάνοντας ξεχωριστά check in στο αεροδρόμιο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση, ενώ φήμες λένε ότι το ζευγάρι που έφυγε κατευθείαν για το σπίτι του Μιχάλη φθάνοντας στην Κύπρο, θα μείνει λίγες μέρες εκεί για να ξεκουραστεί.

Από τότε δε που ο Μιχάλης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, δεν έχουν σταματήσει οι δηλώσεις για τα όνειρά τους «Ευελπιστώ σε αυτό το μέλλον» είχε πει ο Μιχάλης χαμογελαστά για το κοινό μέλλον του με τη Ζέτα ενώ αν και είναι νωρίς ακόμα για μία πρόταση γάμου, δηλώνει πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

“Ερωτεύτηκα τη Ζέτα όταν μου παρέδωσε το βραβείο στα Mad awards, όσο πλησίαζα στη σκηνή την κοίταζα στα μάτια και τότε κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της” είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Τους τελευταίους τρεις μήνες εξάλλου,  το ζευγάρι μένει μαζί στο σπίτι του Μιχάλη στα νότια προάστια, αφού οι πολλές τους υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν χρόνο μέσα στην ημέρα. Οι γείτονες δε, τους αποδίδουν τον τίτλο των «καλών γειτόνων» και λένε πως είναι απλοί αν και…ο Μιχάλης δεν τους τραγουδά.

Όλα, όπως δείχνει, βαίνουν καλώς και για τους δύο, που είναι συνέχεια θέμα στα κανάλια, μάλιστα η τελευταία δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Το Καλύτερο Ψέμα» πριν λίγες μέρες έγινε πενταπλά πλατινένια.

Ο Λευτέρης Πανταζής πάντως σε συνέντευξή τους στους Καραμεροχαριτάτους είχε πει για το ζευγάρι: «Είναι ένα παιχνίδι. Όταν θέλεις να βοηθήσεις τη δουλειά σου, εντάξει, δεν μπορείς να κρύβεσαι συνέχεια, πρέπει να βγεις έξω» και συνέχισε όταν ρωτήθηκε αν η σχέση αυτή βοηθά και στη δουλειά «Ερωτευτήκαν τα παιδιά, αγαπιούνται…αλλά αυτό βοηθά και εσάς και εμάς.»

Δείτε το βίντεο: