Νίνο – Κ. Αργυρός: Πού διασκέδασαν χθες βράδυ; Φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες!

 Στο μεγάλο πάρτυ του Sfera με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους Rec βρέθηκε χθες το βράδυ ο Νίνο. Ο γνωστός ερμηνευτής που ετοιμάζει μια συνεργασία-έκπληξη με τον Κωνσταντίνο για τη φετινή χρονιά βρέθηκε στο γνωστό club και διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το πρώτο μεγάλο event που διοργάνωσε ο σταθμός μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού το Αkrotiri ήταν κατάμεστο και το κέφι κρατήθηκε στα ύψη.

Οι Rec, ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή και τραγούδησαν τη φετινή επιτυχία του καλοκαιριού “Άσε με να σ’ αγαπώ” που προκάλεσε πανικό, αλλά και το νέο τραγούδι του “Μοιράζω φιλιά” που έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε on stage και αποθεώθηκε από το κοινό. Ο νεαρός ερμηνευτής έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και το ανεβαστικό πρόγραμμα που παρουσίασε έκανε το πλήθος να κινείται στους ρυθμούς του.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσε ο Νίνο με τον οποίο θα συνεργαστεί αυτό το χειμώνα στο Rex ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί άλλοι.
Δείτε φωτογραφίες…