Νίκος Ζωιδάκης: «Αν δεν το προλάβαινα, θα είχα κινδυνέψει…»

Όσα δήλωσε για την περιπέτεια με την υγεία του...

Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού για το πρόβλημα υγείας με την καρδιά του που αντιμετώπισε αρκετό καιρό πριν αλλά και τις υπερβάσεις που έχει κάνει η σύζυγο του στην κοινή τους πορεία.

Αντιμετώπισες πρόβλημα με την υγεία σου;

«Είχα ένα περιστατικό, το οποίο πέρασε, αλλά σίγουρα με προβλημάτισε. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και όταν την έχουμε, παλεύουμε όλα τα άλλα»

Τι σου συνέβη;
«Αν δεν το προλάβαινα, θα είχα κινδυνέψει. Είχα ένα περιστατικό με την καρδιά μου. Ευτυχώς, πρόλαβα κι έκανα αμέσως εξετάσεις. Διαπίστωσαν ότι μια αρτηρία είχε ένα προβληματάκι… Τώρα είναι όλα καλά. Συνέβη κάποια χρόνια πριν…».

Τι ήταν εκείνο που σε δυσκόλεψε;
«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από τη φύση μου, μου φαινόταν ότι όλα τα πράγματα αντιμετωπίζονται, δεν ένιωσα να έχω ζοριστεί κάπου άγρια. Δεν μεγάλωσα σε πλούσια οικογένεια. Ο πατέρας και η μάνα μου ήταν άνθρωποι του μεροκάματου, δεν μας έλειψε τίποτα. Έχω κι άλλα δύο αδέρφια. Άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου από τα 13 μου, γιατί ο μπαμπάς έλεγε ότι για να μάθω πώς βγαίνει το μεροκάματο πρέπει να δουλέψω. Αυτό διδάχτηκα από το σπίτι μου. Έτσι, τα πράγματα μου φαίνονταν φυσιολογικά».