Νίκος Ζερβός σε…παραλήρημα – Και ποιόν δεν «έθαψε» ο σκηνοθέτης

Βίντεο: Δείτε πως "θάβει" Καπουτζίδη,Παπακαλιάτη,"Νησί" και άλλους...

«Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι στον πάτο! Δηλαδή αυτά που βλέπω εγώ είναι πάτος! Είναι άθλια πράγματα. Δε βλέπονται! Καλύτερα να δω αμερικανιές, παρά αυτές τις αθλιότητες ξεφτίλας και αμορφωσιάς» είπε στη συνέντευξή του, στην εκπομπή TV WEEKEND.

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Αντιγράφει ένα σενάριο, βάζει έναν μεταφραστή και μεταφράζει απ΄τα αγγλικά στα ελληνικά και το γυρίζει δικό του. Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Εγώ τον θεωρώ έναν καλλιτεχνικό κλέφτη».

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν τον θεωρώ καλό κωμικό, τον θεωρώ λίγο γελοίο. Είναι καρικατούρα του ηθοποιού, καρικατούρα του εαυτού του και παλεύει με μια φωνή που βγαίνει απ’ τη μύτη του να βγάλει γέλιο. Τον θεωρώ πολύ κακό ηθοποιό. Απ’ τους χειρότερους ‘Ελληνες ηθοποιούς, πιθανόν τον χειρότερο».

Σε ερώτηση για το αν θα επέλεγε τον Γιώργο Καπουτζίδη για να παίξει σε ταινία του, ο σκηνοθέτης απάντησε: «Όχι βέβαια! Εκτός αν ήθελα κάποιον για να του βαράνε γιαούρτια»!

Για «Το Νησί» : Ο άλλος το βράδυ θα βάλει «Το Νησί», θα πάθει κατάθλιψη καιΠ μετά θα πάρει χάπια για να συνέλθει. Θα το δει όμως. Γιατί του το έχουν πλασσάρει ως αριστούργημα…. Δεν είναι το καλύτερο. Είναι βαρετό βρε αδερφέ! Παθαίνεις την καρδιά σου μετά!

Για τους τηλεκριτικούς: Βγαίνουν κάτι κομπλεξικές και γράφουνε και παριστάνουν τις κριτικούς. Αυτές δεν είναι κριτικοί βέβαια. Αυτοσχέδιες κριτικοί είναι. Η κριτική είναι στο ίδιο επίπεδο ξεφτίλας που είναι η τηλεόραση. Είναι παράσιτα! Άσχετες κυρίες που γράφους ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι»!

Για την Μαρία Μπεκατώρου: «Είναι μια όμορφη ξανθιά κυρία που τόσα χρόνια πέρασε απαρατήρητη. Τη βρήκαμε ξαφνικά. Πετάει κάτι χαζομάρες που είναι νόστιμες. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν τις πετάει επίτηδες για να ακουστεί ή όχι. Επίτηδες θα έλεγα ότι το κάνει η Μενεγάκη».

Για την Eurovision: «Είναι ένα χαζοπανηγυράκι που αν το πάρεις σοβαρά, χάθηκες.»

Δείτε το βίντεο: