Νίκος Μουτσινάς: «Στο ραντεβού μου με το MEGA μου έγινε η πρόταση να…»

Τι συζήτησε ο παρουσιαστής με το κανάλι και γιατί είπε "όχι";

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τις περιβόητες συζητήσεις με το MEGA, τις προτάσεις που δέχτηκε και την τελική άρνησή του.

Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν τον Φεβρουάριο να είχες κάνει ραντεβού με το MEGA για να αναλάβεις του χρόνου το Πρωινό mou μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο ραντεβού μου με το MEGA μου έγινε πρόταση να είμαι στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us.

Δεν συζητήσατε καθόλου για το πρωινό;

Επαναλαμβάνω ότι η πρόταση που μου έγινε αφορούσε το J2US. Μάλιστα, μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα, γιατί θα ήμουν μαζί με τη φίλη μου τη Ζέτα, αλλά την απέρριψα όταν μου είπαν ότι το σόου θα προβαλλόταν Τετάρτη, γιατί θα έπρεπε να ακυρώσω δύο παραστάσεις.

Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί οι υπεύθυνοι του MEGA να σου έκαναν αυτή την πρόταση για να διαπιστώσουν αν ταιριάζετε ως τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Ζέτα;

Δεν μπορώ να ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους.

Θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις μία εκπομπή μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Φυσικά. Έχουμε περάσει εξαιρετικά στο θέατρο παίζοντας στα Βαφτίσια, οπότε φαντάζομαι ότι θα περνούσαμε το ίδιο καλά και στην τηλεόραση.

Τι θα απαντήσεις αν το καλοκαίρι το Mega σου προτείναι να αναλάβεις μαζί με τη Ζέτα την πρωινή ζώνη;

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, όταν αυτή τη στιγμή υπάρχουν παρουσιαστές που κάνουν τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

Κωστόπουλος: «Τη γλιτώσαμε, εκτός αν έρθει η Ιωάννα Λίλη να μας πάρει την εκπομπή»!