Νίκος Μουτσινάς: «Έπαθα μεγάλη «νίλα» με το θάνατο της μητέρας μου»

«Στη φάση που είμαι αυτή τη στιγμή δεν με αγχώνει κάτι»

 Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για το YFSF, την περίοδο που διανύει αλλά και το θάνατο της μητέρας του.

Σε αγχώνει η επόμενη σεζόν;
Έχω την αίσθηση, μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση, ότι στη φάση που είμαι αυτή τη στιγμή, δεν με αγχώνει κάτι. Έπαθα μεγάλη «νίλα» για να με αγχώνουν αυτά.

Τι εννοείς;
Έπαθα μεγάλη «νίλα», με το θάνατο της μητέρας μου, αυτό που μου συνέβη ήταν τόσο δυνατό, που δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Να πάρουμε και τα θετικά της υπόθεσης. Δεν με αφορούν πολλά πράγματα.

Άλλαξε η κοσμοθεωρία σου;
αυτή τη στιγμή ναι. Αν η καθημερινότητα με ξαναπάει προς τα πίσω, δεν ξέρω… αλλά αυτή τη στιγμή, ναι. Όταν αλλάζει το σκηνικό, αναγκαστικά πας με το καινούργιο. Τώρα παίζω στο καινούργιο σκηνικό, το ψάχνω, το βλέπω… Τα σημαντικά είναι σημαντικά, τα ασήμαντα μένουν ασήμαντα. Δεν μπορώ να δίνω παραπάνω σημασία σε κάτι που δεν πρέπει, κι αυτό συμβαίνει όταν δεν μας συμβαίνει κάτι σημαντικό. Όταν συνέβη το σημαντικό, κατάλαβα που πρέπει να δώσω σημασία. Εύχομαι να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω.