Νίκος Μάνεσης: «Έπρεπε να είχα δεχτεί την πρόταση του Mega για το πρωινό»

«Τα λεφτά που μου είχαν προτείνει ήταν…».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε πως θα προτιμούσε να είχε δεχτεί την πρόταση που του είχε κάνει το Mega για να παρουσιάσει το εβδομαδιαίο πρωινό, καθώς όπως δήλωσε τα λεφτά που θα του έδιναν, ήταν πάρα πολλά.

Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, ποιες αποφάσεις θα είχες πάρει διαφορετικά;

Αν γνώριζα πως θα βιώσει αυτή την κρίση η χώρα μας αλλά και η δημοσιογραφία, θα είχα κάνει διαφορετικές κινήσεις ώστε να αποταμιεύσω περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, θα είχα δεχτεί την πρόταση που μου είχαν κάνει από το Mega, και μάλιστα δύο φορές, ώστε να παρουσιάσω το εβδομαδιαίο πρωινό, γιατί τα λεφτά που μου είχαν προτείνει ήταν τόσα που δεν θα τα βγάλω ποτέ στη ζωή μου. Τότε σκεφτόμουν πως δεν θέλω να εργάζομαι τόσες ώρες, προκειμένου να έχω και μια ποιότητα ζωής. Μιλάω καθαρά για το οικονομικό κομμάτι, καθώς επαγγελματικά δεν έχω κανένα παράπονο.

Φλέρταρες ποτέ με την ψυχαγωγία;

Βέβαια. Θα μπορούσα να κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά σε καμία περίπτωση σαν αυτές που βλέπω στην τηλεόραση. Αυτό δεν είναι ψυχαγωγία. Οι μισές ελληνικές εκπομπές σχολιάζουν τις υπόλοιπες. Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που, αν βγει ένα πετυχημένο προϊόν, έπειτα το μιμούνται όλοι.