Νίκος Αναδιώτης: «Στο σπίτι μου σπιτάκι μου ένιωθα λίγο περιττός»

«Δεν είναι η Κωνσταντίνα αυτή που συντονίζει την εκπομπή...»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό ΟΚ! για την συμμετοχή του την περασμένη χρονιά στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και αποκάλυψε πως αν του γινόταν πρόταση για φέτος δεν θα την αποδεχόταν.

Τι βαθμό θα έβαζες στον εαυτό σου όταν έπαιζες στους Βασιλιάδες που ήταν η πρώτη σου δουλειά;

Στους «Βασιλιάδες» ήμουν στο 0 και τώρα είμαι στο 2.

Αντιλαμβάνομαι με αυτό που λες ότι είσαι αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Ήσουν ευχαριστημένος από την απόδοση σου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου;»
Δεν μου άρεσα καθόλου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Δεν ήμουν ο Νίκος γι' αυτό απέφευγα να με βλέπω. Με προτιμούσα στο «Happy Day».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για αυτό;
Προφανώς η χημεία των ανθρώπων που βρεθήκαμε σε αυτή την εκπομπή δεν ταίριαξε τόσο πολύ, όπως στο Happy Day. Μην ξεχνάς ότι στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δεν ξεκινήσαμε καλά, οπότε χρειαστήκαμε χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματα μας.

Σου έγινε πρόταση να συνεχίσεις;
Όχι, αλλά και να μου γινόταν δεν θα την αποδεχόμουν.

Γιατί;
Θέλω σε ό,τι κι αν αναλαμβάνω να κάνω, να είμαι καλός. Θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά στη δομή της εκπομπής για να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω, κάτι που δεν έβλεπα εφικτό. Συνήθως μια ομαδική εκπομπή, πέραν του κεντρικού παρουσιαστή, και οι υπόλοιποι που είναι εκεί έχουν κάποιο ρόλο. Δεν θεωρώ ότι είχα κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ένιωθα λίγο περιττός.

Το είπες ποτέ αυτό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Δεν είναι η Κωνσταντίνα αυτή που συντονίζει την εκπομπή, αλλά ο αρχισυντάκτης. Προφανώς και είπα αυτό που ένιωθα, αλλά ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο.

Πώς σου φαίνεται φέτος η εκπομπή;
Δεν την έχω παρακολουθήσει; Έχω δει μόνο κάποια αποσπάσματα. Εύχομαι να είναι καλύτερη.

Αν σε καλέσουν θα πας;
Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει να περάσω ένα Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω. Θα δω.