Νικηφόρος: Η άσχημη εμπειρία του με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ποιο απίστευτο περιστατικό έχει ζήσει ο γνωστός τραγουδιστής στην πίστα;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» της Ιωάννας Λίλη παραχώρησε ο Νικηφόρος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Θεοφάνους, για άσχημες συνεργασίες, ενώ αναφέρθηκε και σ' ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη, ενώ τραγουδούσε.

Για τον Γιώργο Θεοφάνους είπε: «Έχουμε συνεργαστεί σε τηλεοπτικό επίπεδο, στο x-factor, όπου είχα και άσχημη εμπειρία. Δεν μου έκοψε τα φτερά. Ένας άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του, δεν μπορούν να του κόψουν τα φτερά».

Όσον αφορά άσχημες συνεργασίες δήλωσε: «Ως τώρα ευτυχώς είχα καλές συνεργασίες, με εξαίρεση έναν που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Αλλά θέλω να πω ότι έχω βιώσει και άσχημη συνεργασία. Είναι μέσα στο μαγαζί πράγματα τα οποία νιώθω ότι προσπαθεί ο άλλος να σε καπελώσει ή να σου χαμηλώσει τον ήχο ή να μην έχεις φώτα. Ήταν μεγαλύτερο όνομα από εμένα, σαφώς».

Για το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στην πίστα ο Νικηφόρος είπε: «Μου έχει τύχει σκηνικό να είναι μια παρέα η οποία πέταγε λουλούδια, να τους έχω ευχαριστήσει, να είμαι ευγενικός μαζί τους και κάποια στιγμή τους τελειώσαν τα λουλούδια και άρχισαν να πετάνε παγάκια. Έκοψα το πρόγραμμα στη μέση και τους έκανα να νιώσουν άσχημα».