Νέο ξέσπασμα Μπογδάνου: «Είναι γελοιότητες! Δεν υπονόησα ότι ο Βαρουφάκης είναι gay»

«Όταν αναφέρθηκα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον παρομοίασα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και μετά είπα ότι ο Βαρουφάκης τουλάχιστον δεν ήταν gay, δεν κατάλαβε ότι αναφερόμουν σε...»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξέσπασε ξανά σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν μέσω ενός παραλληλισμού – διαχωρισμού που έκανε στην εκπομπή του να αμφισβητεί την αρρενωπότητα του υπουργού Οικονομικών.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι -κλέβω 30 δευτερόλεπτα από το χρόνο. Μομφή στον ηλίθιο αλλά όχι τον κακόβουλο που όταν αναφέρθηκα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον παρομοίασα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και μετά είπα ότι ο Βαρουφάκης τουλάχιστον δεν ήταν gay, δεν κατάλαβε ότι αναφερόμουν σε όλον τον γελοίο σάλο που είχε ξεσπάσει τότε με αυτό που είχε γράψει ο Πέτρος Τατσόπουλος», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Και μετά βγήκε δημοσίευμα ότι ο Μπογδάνος υπονοεί ότι ο Βαρουφάκης είναι gay. Αυτά είναι γελοιότητες ανθρώπων που δεν έχουν παρακολουθήσει τον δημόσιο διάλογο σε βάθος χρόνου ή αν τον έχουν απλά είναι βαλτοί»!

https://www.youtube.com/embed/EV12fHFuvho