Νέλλη Γκίνη: Πρώην σύντροφός της ήταν έτοιμος να την πετάξει σε χωματερή

«Έβγαζε αφρούς από το στόμα. Με πήγε στην Ανάβυσσο και...».

Στο περιοδικό «YES» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε κατάθεση ψυχής και σόκαρε με τις αποκαλύψεις που έκανε, σχετικά με έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος παραλίγο να την πετάξει σε μια χωματερή.

Σας έχει χτυπήσει σύντροφός σας;

Πολύ μικρή, μία φορά. Είχα σχέση με κάποιον που ήταν αλκοολικός, αλλά δεν το ήξερα. Μια μέρα υπό την επήρεια μέθης με χτύπησε. Έφυγα αμέσως και δεν κοίταξα πίσω.

Τους ταλαιπωρήσατε τους άντρες;

Τους παίδεψα. Δεν τους άφηνα σε ησυχία, δεν ήθελα να νιώσουν καμία σιγουριά για μένα. Ήθελα πάντα να τους κρατώ σε εγρήγορση.

Πώς;

Με ζηλίτσες και όλα τα γυναικεία κόλπα. Μπορεί να καθόμασταν κάπου και δήθεν αφηρημένα εγώ να κοιτούσα απέναντι. Πάντα πιάνει, και όταν το αρσενικό είναι ερωτευμένο τσιμπάει αφάνταστα! Ήθελα όμως αυτό το «αλατοπίπερο» να υπάρχει στη ζωή μου έντονα. Αντιμετώπισα πάντως πολύ το πρόβλημα της ζήλιας.

Σε ακραία μορφή;

Σε μια περίπτωση εντελώς ακραία. Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτές μου, ένας κούκλος, κάποια στιγμή έβγαζε αφρούς από το στόμα! Με πήγε στην Ανάβυσσο όπου έσκαβαν κάτι λάκκους σε χωματερές και νόμιζα ότι θα με ρίξει εκεί.

Πήγε να σας σκοτώσει πάνω στη ζήλια του;

Ναι. Νομίζω όμως φέρθηκα πολύ έξυπνα και προσπάθησα να τον γαληνέψω. Όταν ηρέμησε κάπως, του εξήγησα πως τελειώσαμε και να μην το δει εγωιστικά. Δεν το πήρε καθόλου καλά.

Τελικά τι έγινε;

Πλέον έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Όσο περνούσα τα χρόνια επεδίωκα να φτιάξουμε την επικοινωνία μας γιατί ζήσαμε έναν τόσο δυνατό έρωτα που θα ήταν αμαρτία να μη μείνουμε φίλοι.