Νέες εξελίξεις στο θρίλερ του επιχειρηματία! Τι έδειξε η νέα κάμερα που εξέτασαν οι αστυνομικοί;

Δημήτρης Γραικός

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Η κάμερα ασφαλείας του χώρου του κατέγραψε τη συνέχεια της  διαδρομής του αγνοούμενου επιχειρηματία. Το υλικό της δείχνει πως ο Δημήτρης Γραικός βρισκόταν στο δρόμο που οδηγεί, στο Ανατολικό και στον Άγιο Αθανάσιο.

[dfp_ads id=236982]

Αυτό που κανείς δεν εντόπισε είναι ότι από το σημείο εκείνο θα μπορούσε κάνοντας έναν κύκλο να κατευθυνθεί στη Σίνδο και από εκεί στο σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω αν η δική μου ήταν η τελευταία κάμερα που τον κατέγραψε. Όπως μου είπαν από την Αστυνομία οι λήψεις είναι καλής ποιότητας, αν και εγώ δεν έχω δει το υλικό. Οι αστυνομικοί ήρθαν δύο φορές για έλεγχο. Έψαχναν το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις τέσσερις με έξι και μισή το απόγευμα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο «Τούνελ» μίλησε και υπάλληλος στο ξηραντήριο της περιοχής,  για το υλικό της πρώτης κάμερας ασφαλείας που κατέγραψε μέρος της πορείας του Δημήτρη Γραικού, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπήρχε περίπτωση λόγω αλλαγής της ώρας εκείνη την περίοδο, αλλά και της διακοπής ρεύματος που υπήρχε, να καταγράφηκε λάθος χρόνος, απάντησε πως η κάμερα δεν έδειξε διαφορετική ώρα. Τον κατέγραψε να περνάει στις έξι παρά είκοσι ένα λεπτά.

«Δεν είδα να παίρνει χρήματα»

H Τασούλα Νικολαίδου που εργάζεται ως υπεύθυνη του κυλικείου και της καθαριότητας στα σφαγεία της Χαλάστρας, είχε βάρδια την ημέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο Δημήτρης Γραικός.

Μιλώντας  στη δημοσιογράφο του «Τούνελ»,  διευκρίνισε πως ο επιχειρηματίας έφυγε από τον χώρο γύρω στις πέντε και μισή  και όχι στις τέσσερις και μισή όπως ισχυρίστηκε άλλος μάρτυρας.

«Τον είδα» είπε στο «Τούνελ». «Βρισκόταν στο κυλικείο μαζί με τον έμπορο. Μετά πήγαν σε άλλο χώρο οι δυο τους για να τακτοποιήσουν τιμολόγια. Όταν καθάριζα του είδα να πραγματοποιούν την μεταξύ τους συναλλαγή αλλά δεν είδα να του δίνει χρήματα».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την ώρα που δείχνει το  ρολόι που υπάρχει στο χώρο, η μάρτυρας ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα ρολόι τοίχου που δεν επηρεάζεται από διακοπές ρεύματος.

Άλλος υπάλληλος των σφαγείων, ανέφερε πως εκείνη την ημέρα είχε διακοπή ρεύματος αλλά δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στις εγκαταστάσεις,  καθώς σε μια τέτοια περίπτωση μπαίνει αμέσως σε λειτουργία η γεννήτρια ασφαλείας.  Ο ίδιος βοήθησε τον αγνοούμενο να μεταφέρει τις μεγάλες άσπρες σακούλες  που περιείχαν κρέατα. Όπως είπε συνηθίζεται  μετά από κάθε σφαγή οι κτηνοτρόφοι να παίρνουν μαζί τους κρέατα για προσωπική τους χρήση.

«Τον βοήθησα μεταφέροντας μέχρι κάποιο σημείο τις τσάντες . Στο αυτοκίνητο τις έβαλε μόνος του. Ήταν περίπου πέντε σακούλες και αυτό συνέβη γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι. Μετά μπήκε πάλι μέσα στα σφαγεία», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr