Nέα σειρά στο μενού του Σαββάτου

Εκπομπές για όλες τις προτιμήσεις διαθέτει απόψε η μικρή οθόνη...

18:00 ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΟΥ MEGA

O Σωτήρης Βρεττός, o Γιάννης Παναγιωτόπουλος και o Μάκης Τσόκας, θα μας παραδώσουν απλά μαθήματα οικονομίας στον κήπο.
Ακόμη, θα μάθουμε για το σκάλισμα, μια σημαντική δουλειά αυτή την εποχή για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών μας. Θα μας παρουσιάσουν ένα πολυεργαλείο: ένα στειλιάρι που πάνω του προσαρμόζονται διαφορετικά εργαλεία κηπουρικής, που το κάνουν πρακτικό και οικονομικό.
Επίσης, στο ρεπορτάζ αγοράς, θα μάθουμε πως μπορούμε να έχουμε τη δική μας παραγωγή από πλευρώτους, στο μπαλκόνι μας.
Ακόμη, στις μόνιμες στήλες:
Το βοτανάκι σου: θα μάθουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες της λουΐζας, με ποια φαγητά ταιριάζει και πώς φτιάχνουμε ένα αφέψημα.
Go μόνος σου: ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε έναν κομποστοποιητή από παλέτες.
Τα φυτά εσωτερικού χώρου: θα μάθουμε πώς να περιποιηθούμε τη σεφλέρα, ένα φυτό που «καθαρίζει» την ατμόσφαιρα στο σπίτι και ποιο είναι το καλύτερο σημείο να τη βάλουμε.
Το καρποφόρο σου: καρποφόρο της εκπομπής, είναι η ελιά. Τώρα, είναι η εποχή που μαζεύουμε τους καρπούς της και θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε τσακιστές ελιές
Το φυτό της ημέρας: Το φυτό της ημέρας είναι ο πυράκανθος. 'Ενα φτηνό και εντυπωσιακό φυτό, που έχει ενδιαφέρον όλες τις εποχές.
Ο γιατρός των φυτών: ο Μάκης Τσόκας θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας ένα φυσικό εντομοκτόνο από σκόρδο και κρεμμύδι.

18:00 MERCY – STAR

Η νοσοκόμα Βερόνικα Κάλαχαν επιστρέφει στη βάση της, στο νοσοκομείο «Mercy» του Νιου Τζέρσεϊ, μετά από μια δύσκολη στρατιωτική αποστολή στο Ιράκ. Ικανότατη και με μεγάλη εμπειρία, η Βερόνικα γνωρίζει, σε πολλές περιπτώσεις, περισσότερα από όλους τους γιατρούς μαζί.

Οι φίλες της νοσοκόμες, έχουν κι αυτές τις δικές τους μοναδικές ιστορίες: Η Σόνια Χιμένεζ έχει μια σοβαρή «εμπλοκή» με έναν αστυνομικό, ενώ η Χλόη Πέιν (Michelle Trachtenberg, που την γνωρίζουμε από το Gossip Girl) έχει αποφοιτήσει πρόσφατα από τη σχολή και δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη για τις καθημερινές προκλήσεις, που έχει η δουλειά της μέσα στο νοσοκομείο.

Οι τρεις νοσοκόμες δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό, για να διευκολύνουν το έργο των γιατρών, να ανακουφίσουν τους ασθενείς και να υπομείνουν τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των συγγενών.

Ο νέος γιατρός Τζέιμς Τάπερ φέρνει τα πάνω – κάτω στη ζωή της Βερόνικα, που είναι παντρεμένη με τον Μάικ…

Καθημερινά ανθρώπινα δράματα, η μάχη για να νικήσει η ζωή αλλά και προσωπικά διλήμματα, συνθέτουν την πλοκή κάθε επεισοδίου της νέας αυτής συναρπαστικής σειράς!

20:00 OLIVER'S TWIST – ALPHA

Σε αυτή τη πολύ επιτυχημένη σειρά ο Τζέιμι Όλιβερ κάνει αυτό που του αρέσει περισσότερο απ’ όλα, να μαγειρεύει για τους φίλους του. Συναντά φίλους με διαφορετικές κουλτούρες και τους προσκαλεί στο διαμέρισμά του για αξέχαστες γευστικές συναντήσεις.
Παράλληλα, παίρνει ιδέες από τις εθνικές κουζίνες τους ή απαντά σε απορίες που μπορεί να έχουν οι προσκεκλημένοι. Πιο πριν όμως, ο Τζέιμι θα έχει προλάβει να βγει στις αγορές του Λονδίνου για να μας μυήσει στη τέχνη της σωστής επιλογής των υλικών. Άλλωστε, κάθε πιάτο έχει τις δικές του μυρωδικές απαιτήσεις. Γευστικά μυστικά, μαγειρικά κόλπα και το πάρτι αρχίζει…

22:15 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  - MEGA

Η βραβευμένη, με 'Οσκαρ, Μαρίσα Τομέι υποδύεται τη Φέιθ, μια νεαρή γυναίκα που υπήρξε πάντα αθεράπευτα ρομαντική. 'Οταν ήταν 11 χρονών, η Φέιθ ζήτησε από το «μαγικό» πίνακά της, να της συλλαβίσει το όνομα του άνδρα της ζωής της. Η απάντηση ήταν… Ντέιμον Μπράντλεϊ… Η Φέιθ δεν είχε ακούσει ποτέ γι' αυτόν. Ξανά, όταν ήταν 14 χρονών και βρισκόταν σ' ένα πανηγύρι, έθεσε την ίδια ερώτηση σ' ένα μέντιουμ. Κατά πολύ μυστικιστικό και μαγικό τρόπο, το μέντιουμ επαναλαμβάνει την ίδια απάντηση με αυτή του «μαγικού» πίνακά της. Τώρα, λίγες μέρες πριν από το γάμο της μ' έναν γιατρό, η Φέιθ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό συμμαθητή του μνηστήρα της, τον… Ντέιμον Μπράντλεϊ. 'Εχοντας μόνο αυτό το μοναδικό στοιχείο, η Φέιθ εγκαταλείπει τα σχέδια του γάμου της και πηγαίνει στην Ιταλία για να βρει τον άνδρα της ζωής της. 'Ομως, αντί γι' αυτόν, πέφτει πάνω στον Πίτερ. Ο Πίτερ τώρα, βλέποντάς την, αντιλαμβάνεται στη στιγμή ότι η Φέιθ είναι η αδελφή ψυχή του! 'Ετσι, παριστάνει τον Ντέιμον Μπράντλεϊ και αυτό που του μένει είναι να την πείσει…

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι σαρώνουν και ποιοι είναι …under attack;