Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του μουσικού στη Σαντορίνη

Ξεδιαλύνονται ένα- ένα τα κομμάτια του μακάβριου παζλ…

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία επιβεβαίωσε προηγούμενες αποκαλύψεις του «Φως στο Τούνελ». Ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής του Εμπορείου, μετέφερε τα όσα είδε και άκουσε εκείνη τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου που χάθηκε ο Τάκης. Σύμφωνα με την μαρτυρία του ο νεαρός μουσικός βρισκόταν με φίλους σε ένα συγκεκριμένο σπίτι και αργά το βράδυ η παρέα βγήκε στο δρόμο καυγαδίζοντας. Ο 20χρονος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει αλλά κάποιος από την παρέα του πέταξε πιθανότατα ένα σίδερο στο κεφάλι κι εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος. Γρήγορα τον έβαλαν μέσα σε ένα πράσινο αμάξι και έφυγαν από το σημείο. Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την χωματερή, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε στο δρόμο που οδηγεί προς τα Φηρά ή προς την Οία.

https://www.youtube.com/embed/cPMYbfgpUeg

Στις 6 Φεβρουαρίου μια άλλη παρόμοια μαρτυρία αναφερόταν στην ίδια περιοχή και στον καυγά ανάμεσα στην παρέα. Κι αυτός ο μάρτυρας είχε πει πως είχε δει τον Τάκη να τρέχει και μετά άκουσε τις κραυγές του. Ο ήχος από το δυνατό μαρσάρισμα ενός αυτοκινήτου που απομακρύνθηκε, ολοκλήρωσε το σκηνικό του φόβου.

Μέλος της παρέας μίλησε στο «Τούνελ». Για τον συγκεκριμένο ο Βούλγαρος που αρχικά είχε ομολογήσει τη δολοφονία, είχε πει στις Αρχές ότι τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα του άτυχου νέου. Μετά όμως ανακάλεσε. Όπως είπε στην εκπομπή, έχει ξεκόψει εδώ και καιρό απ’ αυτήν την ομάδα. Την ώρα όμως που τα έλεγε αυτά, ήταν μαζί τους σε γήπεδο του νησιού. Υποστήριξε πως αν ήξερε κάτι για την υπόθεση θα το έλεγε.

https://www.youtube.com/embed/NRTMl8-i1s8

Ένα ακόμη μέλος από την παρέα του Τάκη μίλησε στην εκπομπή. Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία που ήρθε στο φως, ήταν μπροστά στη στη δολοφονική επίθεση. Σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου αρνήθηκε ότι γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, ενώ ισχυρίστηκε ότι τελευταία φορά είχε δει τον Τάκη πολύ πριν εξαφανιστεί. Ωστόσο αιφνιδιάστηκε όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής του μίλησε για πρόσωπα και περιστατικά. «Εσύ τα ξέρεις όλα…», ήταν η ειρωνική απάντηση του.

https://www.youtube.com/embed/lSm9CK50W6I

Πηγή: anikolouli.gr