Ναταλία Γερμανού: Η εκπομπή που αισθάνθηκε περιττή και τα όχι από τα μεγάλα ονόματα!

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει το λόγο που τα λεγόμενα του Λιάγκα την έκαναν να αναποδογυρίσει το τραπέζι.

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People το λόγο που γύρισε το τραπέζι ανάποδα ακούγοντας τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και την εκπομπή στην οποία αισθάνθηκε περιττή!

Πρόσφατα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ναταλία Γερμανού είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως επιτυχημένοι τραγουδιστές που γνωρίζει προσωπικά δεν πηγαίνουν καλεσμένοι στην εκπομπή της. «Δεν είναι κάτι που συνέβη φέτος, αλλά στο παρελθόν. Στην εκπομπή Chart Show, που παρουσίαζα στον Alpha, είχε τύχει να αρνηθεί ακόμα και καλός φίλος να έρθει. Είχα εισπράξει τότε πολλές αρνήσεις, και μάλιστα σε μια μουσική εκπομπή όπου τους είχα ανάγκη, γιατί ήταν στηριγμένη στους τραγουδιστές. Αυτό, όμως, που με στενοχωρεί περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που νιώθω ξεκρέμαστη απέναντι στα εκάστοτε αφεντικά μου στα κανάλια. Το κάθε “όχι” που ακούω από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τα οποία ο καναλάρχης ξέρει πως είναι φίλοι μου, με κάνει να αισθάνομαι εκτεθειμένη. Έχει τύχει να μου πει καναλάρχης “Καλά, ρε Ναταλία, τόσο γαϊδούρια και τόσο αχάριστοι είναι και δεν έρχονται; Φίλοι σου δεν είναι;”. Από την άλλη, το χειρότερο πράγμα που μπορείς να μου κάνεις, αν θέλεις να περάσω ένα φρικτό απόγευμα, είναι να με βάλεις να πάρω τηλέφωνο τον Ρέμο, τον Ρουβά, τη Βίσση, τη Θεοδωρίδου, τη Βανδή και να τους παρακαλέσω να έρθουν στην εκπομπή για χάρη της φιλίας μας. Ξέρω πως, αν μου αρνηθούν, εκείνη τη στιγμή αισθάνομαι φρικτά και για λογαριασμό μου και για λογαριασμό τους».

Το Voice, η εκπομπή που αισθάνθηκε περιττή και ο Λιάγκας

Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο δήλωσε πως θα παρουσίαζε το The Voice καλύτερα από τον Γιώργο Λιάγκα. Κρίνοντας από τη θητεία της σε ρόλο παρουσιάστριας στο Fame Story του ANT1, θα την ενδιέφερε στο μέλλον να παρουσιάσει το The Voice; «Πιθανόν ναι. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, που με ρωτάς είμαι τόσο κουρασμένη ‒δημιουργικά κουρασμένη, για να μην παρεξηγηθεί η λέξη‒ με το καθημερινό τρίωρο πρόγραμμα, που δεν θα παρουσίαζα ούτε το τρίλεπτο δελτίο καιρού. Ενδεχομένως, στο μέλλον και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αν μου έλεγαν ”έλα να κάνεις το Voice γιατί ο Λιάγκας βαριέται ή δεν θέλει“, πιθανώς να το έκανα». Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχει μετανιώσει για κάποια από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει; «Να έχω μετανιώσει, όχι. Αισθάνθηκα, όμως, πως η θέση μου στην κριτική επιτροπή της εκπομπής TV Stars, Παρουσιάστε ήταν περιττή. Γενικά, δεν έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, αλλά μικρογκάφες, που μετά διορθώνονται. Μη μου πεις όμως να θυμηθώ, διότι μετά από τόσες ώρες πτήσης ζωντανών εκπομπών, έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου».

Από τη δική μου μνήμη όμως, δεν μπορεί να σβηστεί η στιγμή που περιέγραψε την εικόνα να γυρίζει ένα τραπέζι ανάποδα εξαιτίας αυτών που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Τι είπε ο παρουσιαστής και την έβγαλε από τα ρούχα της; «Αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή και σε έναν άνθρωπο που είναι εντελώς εκτός του χώρου της showbiz. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση και κάνουμε πλακίτσα με τους celebrities πρέπει να καταλάβουμε πως εκείνοι που επέλεξαν να είναι εκτός χώρου δεν επιθυμούν τέτοιου είδους σχολιασμό» αρκείται να πει.