Ναταλία Γερμανού: «Έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα»!

Ποιον ερωτεύτηκε η παρουσιάστρια;

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10:00 το πρωί, το Μες στην Καλή Χαρά επιστρέφει για πέμπτη χρονιά! Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Ευαγγελία Αραβανή αναλαμβάνουν δράση με αστείες και «παράξενες ειδήσεις» που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καυτά νέα από τον ελληνικό και διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, χρηστικά θέματα, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, καθώς και ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού.

Στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ μίλησε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την τηλεοπτική της πρεμιέρα και αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη και μάλιστα κεραυνοβόλα! Ο νέος έρωτας της Ναταλίας είναι ο νέος της συνεργάτης, Παναγιώτης Χατζηδάκης, αλλά όχι μόνο αυτός…

​»Έπαθα… κεραυνοβόλο! Και με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη -μέχρι εδώ… καλά- και με την Ευαγγελία Αραβανή -εδώ αρχίζουν τα… επικίνδυνα. Είναι απίστευτο πλάσμα και πρέπει να σου τονίσω ότι είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά απ΄ότι εξωτερικά! Σπουδαίο κορίτσι!», λέει η Ναταλία Γερμανού.

Όσο για την αυριανή της πρεμιέρα, η παρουσιάστρια τονίζει: «Είμαι… Μες την Καλή Χαρά! Είναι πολύ σημαντικό το ότι σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς και για την τηλεόραση, το Μες την Καλή Χαρά συνεχίζει ακάθεκτο για 5η χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι ευγνώμων, και μπορώ να πω ότι θεωρώ ευλογία αυτό που μου συμβαίνει ή καλύτερα… μας συμβαίνει. Και δεν σου κρύβω πως έχω πολύ άγχος. Δεν πρέπει κανείς να θεωρεί τίποτα δεδομένο. Το ότι πάμε για 5η χρονιά είναι πολύ ευχάριστο από τη μία, από την άλλη όμως ανεβάζει κι άλλο τον πήχη και πρέπει να κάνουμε νέες δυνατές επιδόσεις, για να μην κουράσουμε τον κόσμο. Πάντα έχω άγχος, φέτος όμως που είναι και πιο δύσκολο το “σκηνικό”, έχω μεγαλύτερο».

Διαβάστε ακόμα:

Γεωργαντάς για το Μες στην καλή χαρά: «Και τα προηγούμενα χρόνια άλλαζαν οι συνεργάτες»

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Μες στην Καλή Χαρά»!