Ναταλία Δραγούμη: » Δεν θέλω να πέσω στα «ναρκωτικά»της ομορφιάς.

"Mια ωραία επέμβαση μπορεί να σε οδηγήσει σε δεύτερη και σε τρίτη, ώσπου.."

Δεν σου έφτανε αυτός ο διχασμός είπες να το ρίξεις και στο ΜΑΜ (τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής), το Dancing, το «Μέλι-Γάλα» (οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της σχολικής εστίασης) και τις φιλανθρωπικές συμμετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις… Προς τι όλη αυτή η πολυπραγμοσύνη;
Μπορεί να είναι από τον φόβο της πλήξης, από ανασφάλεια ή από αγάπη για το ρίσκο. Η ψυχανάλυση που έκανα φαίνεται πως δεν μου έμαθε το γιατί.

Αναρωτήθηκες ποτέ αν αυτή η πολυδιάσπαση δυνάμεων σε αποπροσανατολίσει επαγγελματικά στο μέλλον;
Το έχω σκεφτεί. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Και τι εναλλακτικές έχω; Εφόσον θέλω κάτι και το μπορώ, γιατί να μην το κάνω; Ο αθλητισμός ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου, η ενασχόληση με τη διατροφή είναι αποτέλεσμά του. Το Dancing δεν ήταν, ούτε κι έγινε κεφάλαιο της ζωής μου, παρότι το ακολούθησαν πολλές προτάσεις για εκπομπές σε πλατό.

Στα «θέλω» σου βάζεις όρια ή εξακολουθείς να πορεύεσαι στα άκρα, τώρα που έκανες οικογένεια;
Τα όρια τα βάζουν τα παιδιά. Εγώ εξακολουθώ να είμαι των άκρων. Γιατί ακραία είναι τα συναισθήματά μου: ενθουσιάζομαι ή απογοητεύομαι εύκολα –κι ας μη το δείχνω. Αν βγω και πιω, θα το κάνω με ακραίο τρόπο κ.λπ. Αλλά δεν θα πάρω το παιδί μου μαζί στο κλαμπ, όπως κάνουν κάποιες άλλες… Εκεί κρατάω το μέτρο, γιατί το επιβάλλει ο ρόλος μου.

Τον χρόνο τον κυνηγάς ή σε κυνηγάει;
Νιώθω ότι είναι ένας αντίπαλος πολύ δυνατός. Και επειδή δεν πρόκειται να τον κερδίσω αν του αντισταθώ, θέλω τουλάχιστον να μη φαίνονται στο πρόσωπο και στο «είναι»μου τα σημάδια της πάλης μου μαζί του. Αν, ας πούμε, παλέψω για να δείχνω νέα, τότε θα δείχνω ακόμα πιο μεγάλη.

Υπονοείς κάτι για τις αισθητικές επεμβάσεις;
Ναι, εννοώ πως δεν θέλω να πέσω στα «ναρκωτικά»της ομορφιάς. Γιατί μια ωραία επέμβαση μπορεί να σε οδηγήσει σε δεύτερη και σε τρίτη, ώσπου ο έλεγχος να χαθεί τελείως. Και γιατί όλα αυτά, στην τελική; Δεν υπάρχουν ευτυχισμένοι ηλικιωμένοι; Γιατί να μην γίνω κι εγώ μία απ΄ αυτούς; Να παίζω τους ωραίους μου ρόλους στο θέατρο και να χαίρομαι τη ζωή χωρίς μάσκες;

Πού αλλού θα σε δούμε, πέρα από το θέατρο;
Στο σινεμά. Μεταξύ άλλων στη φινλανδοελληνική ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο», που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα, και στις «Μαριονέτες»του Π. Καλαντζή. Και στην τηλεόραση, όπου το ΜΑΜ θα συνεχιστεί σε άλλο κανάλι (με τον Alpha δεν τα βρήκαμε) και με λιγότερο μυθοπλαστικό concept. Δεν σου κρύβω πως μου λείπει η τηλεόραση ως ηθοποιού. Και πως πέρα από το guest μου στην κωμική σειρά «Μοντέρνα οικογένεια, θα ήθελα να ξανασυναντηθούμε με αυτή την ιδιότητα. 

ΠΗΓΉ:Real news