Νάντια Μπουλέ:» Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με τα πρωινά»

Πως αντιμετωπίζει τα πονηρά υπονοούμενα που αφήνει για αυτήν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό mou;

Η Νάντια Μπουλέ που φέτος παρουσιάζει το » The biggest game show in the wold» στον ΑΝΤ1, μίλησε στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και την Νάνσυ Νικολαϊδου.

Πρωινό, βραδινό ριάλιτι μαγειρικής,χορού, τηλεπαιχνίδι. Ποιο σου πήγε καλύτερα, ποιο ευχαριστήθηκες;

Το καθένα το έχω ευχαριστηθεί με διαφορετικό τρόπο. Εγώ είμαι σε όλα και πάντα προσπαθώ να βάζω το μέγιστο του εαυτού μου. Δεν μπορώ να συγκρίνω, όμως την καθημερινότητα του πρωινού, που είναι ζωντανό πρόγραμμα με κάποιες εβδομαδιαίες γυρισμάτων για ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι άλλες οι δυσκολίες και άλλη η ψυχολογία.

Πρωινό θα έκανες; 

Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με τα πρωινά. Είναι πολύ ωραία ζώνη και το λέω αυτό από προσωπική μου εμπειρία, αλλά δεν είναι η μοναδική ζώνη στην τηλεόραση. Πάντως, αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη στη βραδινή ζώνη και δεν θα ήθελα στην παρούσα φάση να φύγω.

Πως βρίσκεις τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη σε αυτό τον ρόλο;

Μου αρέσουν πολύ. Η πρώτη  φορά που τους είδα τηλεοπτικά με την Τζένη ήταν  καλεσμένη στο «Βράδυ» και είχα ξαφνιαστεί πολύ θετικά!

Σε ενοχλεί που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για σένα στο «Πρωινό moy», αφήνοντας πολλές φορές υπονοούμενα με αποτέλεσμα αυτά τα σχόλια να αναπαράγονται με μανία;

Τα… πονηρά υπονοούμενα που αναφέρεις δεν τα έχω ακούσει, αλλά γενικά, επειδή ξέρω τις προθέσεις του και το χιούμορ του, δεν ενοχλούμαι. Αν κάτι με ενοχλήσει ή και το ανάποδο, επικοινωνούμε απευθείας σε προσωπικό επίπεδο.