Νάντια Κοντογεώργη: Όλα όσα δεν ξέρετε για την …Βίβιαν

Πρωταγωνιστεί στην πιο επιτυχημένη φετινή τηλεοπτική σειρά, το Κάτω Παρτάλι, αλλά έχει πίσω της... περγαμηνές...

 Οι περισσότεροι μπορεί να τη γνωρίζουμε από την τηλεοπτική της εμφάνιση ως «Βίβιαν» στην πολύ επιτυχημένη φετινή σειρά «Κάτω Παρτάλι», όμως η Βίβιαν Κοντογεώργη έχει πίσω της αρκετές επιτυχίες στο θέατρο. Για την πορεία της μίλησε στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο πατέρα της, δικηγόρος, τραγουδάει υπέροχα. «Και η μαμά καλλιτέχνις είναι, αλλά στο σπίτι. Αλλάζει τα έπιπλα κάθε 3-4 μέρες, αυτοσχεδιάζει συνεχώς».

Στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό ήταν η πρώτη στους χορούς και στα τραγούδια. «Κάποιες φορές, μου φώναζαν στο σπίτι, αφού τραγουδούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκνευριστικό κοριτσάκι καμιά φορά. Στο Κολέγιο Αθηνών όπου πήγα σχολείο το εκτόνωνα όλο κι έτσι δεν μου έβγαινε αντιδραστικά. Δεν έκανα επαναστάσεις. Ήμουν πολύ ήσυχη, δεν έκανα ποτέ κοπάνα, μέχρι που στην Γ’ Λυκείου ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα κάνω κοπάνα, μην τυχόν και δε με βρει στο σχολείο. Δε διάβαζα πολύ, τα έπιανα εύκολα στην παράδοση, έβαζα και δικές μου σάλτσες, ήμουν χαριτωμένη στο μάθημα», θυμάται.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της, με τον οποίο σήμερα συγκατοικεί, είναι…