NaMaSte: Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Πόσοι τηλεθεατές υποδέχτηκαν την παρουσιάστρια στη μεσημεριανή ζώνη;

NaMaSte είπε για πρώτη φορά η Ναταλία Γερμανού στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας και αρκετοί από τους τηλεθεατές ήταν, όντως, εκεί. Η Ναταλία που αγαπάμε, πάντως, ήταν σίγουρα εκεί. Απαλαγμένη από τυπικές φόρμες και κανόνες, χαμογελαστή, οικεία, λαμπερή, χαλαρή… Μπήκε στα σπίτια μας πρώτη φορά μεσημέρι, ήταν όμως λες και ήταν πάντα εκεί. Επιτέλους Ναταλία!

Στο φωτεινό και μίνιμαλ πλατό, η παρουσιάστρια και η παρέα της δημιούργησαν ένα τρίωρο μεσημεριανό πρόγραμμα που τα περιείχε όλα σε σωστές αναλογίες και γρήγορους ρυθμούς.

Αυτοί που θα λέγαμε ότι κατάφεραν να ξεχωρίσουν την πρώτη μέρα, από την αρχή της εκπομπής, ήταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου που το ευρύ κοινό αγάπησε μέσα από την περσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Παναγιώτης-έκπληξη Ραφαηλίδης που έδωσε χρώμα στο πρόγραμμα και η κούκλα  Χριστίνα Μουστάκα που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο από το 1 λεπτό που τις έδιναν στο Ράδιο Αρβύλα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ακόμα περισσότερο ο Νίκος Γκάνος κάποιες στιγμές νιώσαμε ότι «έλειπαν» από την εκπομπή με την παρουσία τους να είναι κάτι παραπάνω από διακριτική. Ίσως να ευθύνεται το γεγονός της πρώτης μέρας. 

Κι επειδή δεν λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος είναι οι τηλεθεατές, με δεδομένο τον συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης του ανερχόμενου Epsilon, το 8,8% της Ναταλίας Γερμανού στο σύνολο και το 9,3% στο δυναμικό κοινό ακούγεται πάρα πολύ καλό. Το NaMaSte σημείωσε για αρκετή ώρα διψήφια τηλεθέασης και έφτασε σε τέταρτο έως το 13,4%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων