Μυστήριο με την εμφάνιση του ηθοποιού: Με φόρμα και μαντήλι μέσα στο καλοκαίρι!

Ανησυχία για την υγεία του...

Πίσω από αυτή την άσπρη μπαντάνα και κάτω από την φόρμα, υποθέτουμε ότι θα βρει κανείς τον πρωταγωνιστή του «Batman Forever», ο οποίος απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους την περασμένη Τρίτη στο Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Ο 55χρονος προσπάθησε να μην προκαλέσει με την εμφάνιση του και τελικά πέτυχε ακριβώς το αντίθετο.

Από τον περασμένο χρόνο οι φωτογραφίες του ηθοποιού στις οποίες δείχνει τρομερά αδύνατος, έχουν προκαλέσει ανησυχία. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κυκλοφορεί δημόσια φορώντας συνεχώς μαντήλια και εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για όγκο. Ο ίδιος διέψευσε ότι συμβαίνει κάτι με την υγεία του, ωστόσο οι απογοητευτικές εμφανίσεις συνέχισαν, ενώ στην τελευταία φωτογραφία που βλέπετε ήταν σχεδόν ιγκόγνιτο… κάνοντας τις φήμες πάλι να οργιάζουν.

Εδώ σε παλαιότερη φωτογραφία του…

Για ακόμα μία φορά ο ηθοποιός απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λέγοντας πως είναι μια χαρά και το έκανε μόνο για να μην γράψουν πάλι για αυτόν…

«Είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ για την αγάπγ και την στήριξη. Περνάω τέλεια. Και πρέπει να σας αναφέρω ότι δεν έχω καρκίνο ή όγκο. Έχω ένα πρήξιμο λόγω της ανάρρωσης από μια διαδικασία, η οποία δεν ήταν  επέμβαση σε αυτή την περιοχή. Αλλά δεν ήθελα να δώσω την ευκαιρία να γραφτούν δημοσιεύματα όπως έγινε τελικά. Φαντάζομαι να συνεχίσω να φοράω μαντήλια μέχρι να υποχωρήσει το πρήξιμο, παρόλο που δείχνει χαζό καλοκαιριάτικα στο LA ή γενικά στο LA.»