My life: Η Κάτια Δανδουλάκη περιγράφει την κρίση πανικού που της άλλαξε τη ζωή

Η εκπομπή “My Life” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στις 31 Οκτωβρίου στις 16:50, εξετάζει το ζήτημα της εποχής, το άγχος, που έχει κυριεύσει μικρούς και μεγάλους οδηγώντας τους σε κρίσεις πανικού, φοβίες και ψυχαναγκασμούς, διαλύοντας την καθημερινότητά τους.

Η εκπομπή “My Life” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στις 31 Οκτωβρίου στις 16:50, εξετάζει το ζήτημα της εποχής, το άγχος, που έχει κυριεύσει μικρούς και μεγάλους οδηγώντας τους σε κρίσεις πανικού, φοβίες και ψυχαναγκασμούς, διαλύοντας την καθημερινότητά τους. Οι επιστήμονες προτείνουν τις νεότερες λύσεις για να νικήσουμε το άγχος.
Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Κώστας Αντωνιάδης από το γνωστό συγκρότημα “GAD”, που τα αρχικά του σημαίνουν στα αγγλικά, γενικευμένη αγχώδης διαταραχή. Ο Κώστας εξηγεί πως εξαιτίας του άγχους είχε χάσει το νόημα της ζωής και το ξαναβρήκε μόνο όταν αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών.
Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιγράφει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την κρίση πανικού που της άλλαξε τη ζωή, τον ψυχαναγκασμό αλλά και τη λύση που αναζήτησε στα φάρμακα για να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της.
Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε πώς ένα χόμπι, όπως η φωτογραφία, μπορεί να λειτουργήσει αγχολυτικά αλλά και να γίνει δημιουργικό τόσο, όσο να αγγίξει τα όρια της τέχνης.
Τέλος, στην εκπομπή βρίσκουμε λύση σε ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, αυτό της δυσκοιλιότητας.