Μπροστά στο σύνολο ο Σπύρος Μάλλης – Τι έγινε με Σπυροπούλου – Καραβάτου;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης για το πρωί του Σαββάτου;

Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι στραμμένο προς την ενημέρωση, με την ψυχαγωγία να διατηρεί κυρίως το δυναμικό κοινό.

Ο Σπύρος Μάλλης με την ενημερωτική του εκπομπή στο ΣΚΑΪ βρέθηκε στο διάστημα προβολής του για ακόμα μία φορά πιο ψηλά από ALPHA και Epsilon με μικρότερα ωστόσο ποσοστά, από την περασμένη εβδομάδα και συγκέντρωσε 15,2% στο σύνολο.Ακολούθησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με 14,3% στο σύνολο και στην τρίτη θέση «τερμάτισε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 11,9%. Ενδιαφέρον έχει πως για το ημίωρο11:30 -11:59 η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε στο 15,8% αφήνοντας το «Σαββατοκύριακο με δράση» στο 12,1% και ρίχνοντας το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σε μονοψήφιο ποσοστό 9,8%.

Στο κοινό 15 – 44 Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης συγκέντρωσαν 14,3% και είχαν να ανταγωνιστούν όπως δείχνουν οι μετρήσεις της Nielsen αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1 και ένα δυνατό παιδικό πρόγραμμα στο STAR που συχνά βρέθηκαν πάνω από το ζωντανό πρόγραμμα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκέντρωσε 10,3% και ο Σπύρος Μάλλης 5,4%.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων