Μπράβο Ρούλα: Στην κορυφή της τηλεθέασης η Ρούλα Κορομηλά

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για Σπύρο Παπαδόπουλο και “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από την συχνότητα του καναλιού Epsilon και μάλιστα το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο. Η γνωστή παρουσιάστρια σάρωσε στην τηλεθέαση και είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τι πρόγραμμα έπαιζε απέναντί της.

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει φανατικό κοινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι από τις λίγες φορές που ένα άλλο πρόγραμμα την περνάει στην τηλεθέαση. Η Ρούλα Κορομηλά είναι αναμφίβολα η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς και αυτό είναι πολύ φυσικό, αν υπολογίσει κανείς, κιόλας, ότι η δυναμική του Epsilon είναι μικρότερη από του Alpha.

Το “Μπράβο Ρούλα” σημείωσε 23,8% στο γενικό σύνολο, σε αντίθεση με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που έφτασε στο 21,6%. Μεγάλη ήταν, όμως, η διαφορά στο δυναμικό κοινό, όπου η Ρούλα Κορομηλά σάρωσε και άφησε πίσω της τον Σπύρο Παπαδόπουλο με διαφορά 8,2 μονάδων.

Η Ρούλα Κορομηλά και το Epsilon κέρδισαν την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Alpha και πλέον αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να δούμε πως θα εξελιχθεί η μεταξύ τους “κόντρα” τα σαββατόβραδα. Πρόκειται για δύο πάρα πολύ δυνατά χαρτιά και η μάχη αναμένεται μεγάλη.

Σύνολο

Μπράβο Ρούλα: 23,8%
Στην υγειά μας ρε παιδιά: 21,6%

Δυναμικό κοινό

Μπράβο Ρούλα: 22,4%
Στην υγειά μας ρε παιδιά: 14%

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!