Μπουσδούκου, Χαριτάτος και Αταίριαστοι μπαίνουν σήμερα στην τηλεοπτική αρένα

Αρχίζουν τα πρώτα "κονταροχτυπήματα"...

Εκτός από τις πολύ πρωινές τηλεοπτικές επιστροφές, στην αρένα μπαίνουν σήμερα και μερικές από τις εκπομπές στη ζώνη 10:00 – 14:00.

Στον ΣΚΑΪ, η Άννα Μπουσδούκου επιστρέφει «Τώρα» με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Η εκπομπή θα μεταδίδεται και φέτος καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.00. 

Η παρουσιάστρια θα παραδίδει στις 12:00 τη σκυτάλη στους «Αταίριαστους», δηλαδή στον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα. Οι δύο δημοσιογράφοι, για δύο ώρες, θα ταιριάξουν… την ενημέρωση για τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας.

Ωστόσο, και οι δύο εκπομπές θα έχουν έναν αντίπαλο που έρχεται από τον Alpha. Η «Πρωινή Ενημέρωση» επιστρέφει σε καθημερινή βάση λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Ο Σπύρος Χαριτάτος θα ηγείται της ενημέρωσης στο κανάλι της Κάντζας από τις 11:00 έως τις 13:00. Στη συνέχεια το δελτίο του Alpha θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όλες τις ειδήσεις από την επικαιρότητα για μία ώρα.