Μπλε φεγγάρι: Ασύμμετρη απειλή από το σύμπαν

Τι κρύβει η δεύτερη πανσέληνος του Ιουλίου για την Ελλάδα;

Σύμφωνα με τους αστρολογικούς υπολογισμούς, μετά την πρώτη πανσέληνο στις 2 Ιουλίου, η εμφάνιση της δεύτερης απόψε το βράδυ θα επιφέρει στην Ελλάδα πάσης φύσεως ανατροπές. Όπως γράφει στην Espresso η αστρολογική σύμβουλος Δήμητρα Παπανικολοπούλου: «αυτό θα συμβεί γιατί το μπλε φεγγαρι θα πραγματοποιηθεί στο βίαιο ζώδιο του Υδροχόου. Σε ζώδιο του αέρα και του νερού και πολύ κοντά στο τετράγωνο Κρόνου – Δία.

Ελλάδα

«Το μπλε φεγγάρι θα παγιώσει την πολιτική αστάθεια στην οποία έχουμε οδηγηθεί, με αποτέλεσμα οι πρόωρες εκλογές να θεωρούνται πιο απαραίτητες από κάθε άλλη φορά. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα φέρει ξανά μια μη αυτοδύναμη κυβέρνηση. Από την άλλη, ο βαριά λαβωμένος από πισώπλατα μαχαιρώματα Αλέξης Τσίπρας καλείται να χειριστεί τη διάσπαση στο κόμμα του.

Σκια διάσπασης αφήνει η δεύτερη πανσέληνος του Ιουλίου και στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη φέρνει σε αδιέξοδο με τακτικές που την επιστρέφουν στο παρελθόν. Η διάλυση των μικρών κομμάτων φέρνει ίδρυση νέων πολιτικών φορέων που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό, ωστόσο μέσα σε αυτό το κλίμα ευνοείται η Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ πιθανό να δει τα ποσοστά της να αυξάνονται.

Προβλήματα θα υπάρξουν και με το μεταναστευτικό, ενώ θα βιώσουμε και ακραία καιρικά φαινόμενα».

Ευρώπη και Αμερική

«Το μπλε φεγγάρι δημιουργεί απειλή με τρομοκρατικά χτυπήματα που θα συγκλονίσουν πολλές χώρες. Στη δίνη του κυκλώνα θα βρεθούν Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία και Ρωσία. Η οικονομική αστάθεια στη νότια Ευρώπη θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη Γερμανία. Η Αμερική θα βιώσει τον εξτρεμισμό και την εγκληματικότητα, καθώς και το οικονομικό αδιέξοδο. Στην Τουρκία η πανσέληνος θα πυροδοτήσει ισχυρό σειμό και θα αναμοχλεύσει εμφύλιες συγκρούσεις, κοινωνικές εξεγέρσεις, ενώ στην πρώτη θέση της πολιτικής ατζέντας θα βρεθούν οι εκλογές».