Μπεκατώρου: «Είναι άδικο να με συγκρίνουν με την Μανωλίδου»

Διαβάστε όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου για την συνεργασία της με το Mega

Δεν θα ζητούσες από τον ΄Αγιο Βασίλη μια εκπομπή στο Mega;

Εκείνο που ήθελα να ζήσω, το έζησα. Την εκπομπή που ονειρευόμουν να κάνω, την έκανα ήδη.

Δηλαδή, δεν θα ήθελες μια μόνιμη συνεργασία με το Mega;

Φυσικά και θα ήθελα μια μόνιμη συνεργασία. Και μακάρι, αυτή η μονιμότητα να έχει να κάνει με την ίδια παραγωγή και το 2012 βα δούμε το Jumior Master Chef2…

Αν σου πρότειναν κάτι άλλο, δεν θα τι σκεφτόσουν; Θα μπορούσες και να το αρνηθείς;

Δεν ξέρω τι θα έκανα, γιατί δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο για να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ διεξοδικά. Αλλά, όταν κάνω το καλύτερο, που για μένα είναι το Junior Master Chef; δεν σκέφτομαι παραπέρα. Σκέφτομαι το τώρα, αυτό που ζω και είναι υπέροχο. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου προτείνουν μελλοντικά. Αν αυτό με δελεάσει, θα το κάνω.

Έχεις ακούσει να σε συγκρίνουν με την Ευγενεία Μανωλίδου; Πως έχεις νιώσει;

Ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν η σύγκριση, αλλά αυτό είνα άδικο και καθόλου σωστό, γιατί μιλάμε για την παρουσίαση δύο, εντελώς, διαφορετικών πραγμάτων. Μπορεί η βάση να είναι η ίδια, αλλά μιλάμε για, εντελώς διαφορετικές ηλικίες συμμετεχόντων, άρα και, εντελώς, διαφορετική αντιμετώπιση. Η Ευγενεία έκανε Master Chef με τους ενήλικους, στο οποίο έπρεπε να είναι αυστηρή και να ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, κι εγώ κάνω το Master Chef με τα παιδιά. Και σ΄ αυτό, μπορείς πιο άνετα να βγάλεις το χαρακτήρα σου και οι αντιδράσεις να είναι πιο χαλαρές και γλυκές. Αλλά, δεν έχω ακούσει κάτι που να με στεναχώρησε. Αντιθέτως, άκουσα πολύ καλά πράγματα για την παραγωγή, κι αυτό με κάνει χαρούμενη.

Αμείφθηκες καλά από την εκπομπή;

Το ζητούμενο μου δεν είναι αυτό και με ενδιέφεραν ποτέ οι οικονομικές απολαβές. Κάνω κάτι, όταν μου αρέσει. Συγκεκριμένα, όμως, στα οικονομικά αν θέλεις μια απάντηση, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Φοβάσαι ότι τελειώνοντας η εκπομπή, θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου;

Όχι, γιατί ποτέ δεν με ένοιαζε αυτό. Άλλωστε, τόσα χρόνια, κανένας δεν ασχολούνταν μαζί μου. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Εκείνο που με ενδιαφέρει, είναι να ζω το σήμερα. Και μην ξεχνιόμαστε. Σε αυτή τη δουλειά σήμερα είσαι, αύριο και μεθαύριο δεν είσαι και πουθενά!

ΠΗΓΗ: PEOPLE από την Χρίσλα Γεεωργακοπούλου

Διαβάστε ακόμη:

Ε. Μανωλίδου: Κάνω αποτοξίνωση από την τηλεόραση!

Junior Master Chef: Έφτασε η ώρα για το επόμενο masterclass!

Η ''χρυσή τηλεόραση''… στην Μ. Μπεκατώρου!