Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο: «Από το δεύτερο χρόνο σκέφτομαι να χωρίσουμε»!

Η προφητική συνέντευξη της Τζένης στον Πέτρο πριν από τρία χρόνια! Δείτε το βίντεο!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού το βράδυ του Σαββάτου έπεσε σαν βόμβα!

Διαβάστε την ανακοίνωση

Μόλις μία εβδομάδα πριν, ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Τζένη Μπαλατσινού στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινό mou», ενώ στο τέλος αγκαλιάστηκαν βουρκωμένοι.

Δείτε τι είχε γίνει στο φινάλε της εκπομπής

Ωστόσο, ήταν στις 24 Φεβρουαρίου του 2011, που η Τζένη είχε «προειδοποιήσει» με τον δικό της τρόπο τον Πέτρο για το επερχόμενο «τέλος». Τότε, είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του συζύγου της «Βράδυ» και είχε μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση τους.

«Ο γάμος είναι δύσκολο πράγμα δεν είναι εύκολο…», είχε δηλώσει η Τζένη Μπαλατσινού και τόνισε: «Βέβαια έχω βαρεθεί κι αυτός έχει βαρεθεί και νομίζω έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Εγώ άρχισα να το σκέφτομαι από τον δεύτερο χρόνο και μετά. Από τότε το σκέφτομαι δύο φορές το χρόνο. Μπορεί και τρεις… Πάντα του το λέω». 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν είχε αρνηθεί ότι έχει σκεφτεί αρκετές φορές να τον σκοτώσει: «Βέβαια μου έχει περάσει από το μυαλό να τον σκοτώσω και το έχω επιχειρήσει κιόλας την ώρα που κοιμάται»!