Μπαλατσινού – Παπανώτας: Κόντρα δίχως τέλος με σκληρούς χαρακτηρισμούς!

«Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…» - «Πρέπει να χειροκροτουμε την κάθε τεκνατζου πρώην σύζυγο που εγκαταλείπει ένα γάμο όταν...»

Μία ερώτηση του Μιχάλη Πλεμμένου στην Τζένη Μπαλατσινού για τις πλαστικές επεμβάσεις πυροδότησε την έκρηξη της κόντρας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Δημήτρη Παπανώτα, μια κόντρα που εδώ και αρκετό καιρό σιγοέβραζε… «Έχω κάνει καμιά δεκαριά πλαστικές επεμβάσεις, κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει κάτι που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες το αγόρι -γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας», είπε ενοχλημένη η Τζένη Μπαλατσινού στους δημοσιογράφους.

Δείτε εδώ το περιστατικό που συνέβη μπροστά στις κάμερες…

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήρθε αρχικά μέσα από το Happy Day και στη συνέχεια από τους Ραδιομύθους στο facebook, όπου την κατηγόρησε για ομοφοβία…

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν το άφησε έτσι. Μέσα από την ιστοσελίδα της jenny.gr έγραψε το παρακάτω κείμενο:

Αγαπητέ σχολιαστή…
Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.
Ομοφοβία: Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.
Μισογύνης: Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.
Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.
Άνδρας: Αρσενικός Άνθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.
Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.
Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…
Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…
Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:
1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δημήτρης Παπανώτας ανταπάντησε μέσα από το facebook:

https://www.youtube.com/embed/EbTAvmFV1m0