Μπακοδήμου: «Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη»

Τι είναι αυτό που συμβουλεύει τον Φώτη ως νέο μπαμπά;

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο Φώτης ανακοίνωσε στην εκπομπή ότι έγινε πατέρας, κάτι που η Μαρία γνώριζε από την αρχή. Έχει δει το μωρό και περιγράφει το πόσο εκπληκτικά μοιάζει στον Φώτη. «Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα. Αυτά τα χείλη, το γέλιο, τα μάτια. Είναι συγκλονιστικό! Γενικά τα μωρά έχουν καλή ενέργεια και φέρνουν τόση ευλογία, που είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για τον Φώτη, ο οποίος θα δώσει αγάπη, καλλιέργεια και ισορροπία στο μωράκι του. Τα παιδιά δεν θέλουν μόνο αγάπη. Πρέπει να νιώθουν ασφαλή και ισορροπημένα». Τι είναι αυτό που συμβουλεύει τον Φώτη ως νέο μπαμπά; «Με ρωτάει πρακτικά πράγματα. Πότε ρεύεται, ας πούμε» λέει γελώντας στο People. Ο Φώτης έχει ήδη προτείνει στη Μαρία να βαφτίσει τον Γιώργο. «Θα είμαι η νονά του Γιώργου. Ο Φώτης είναι σαν αδελφός μου, οπότε είμαι αυτόματα και θεία».

1998. Η τηλεοπτική σεζόν έχει τελειώσει και ο ΑΝΤ1 ψάχνει συμπαρουσιάστρια για τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην εκπομπή Κάτσε Καλά, καθώς η Άννα Δρούζα υπογράφει συμβόλαιο με το Mega. Ο Φώτης προτείνει στη Μαρία να παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή. «Είχα αρχίσει να κουράζομαι λίγο με τη διεύθυνση του περιοδικού, επειδή ήταν πολύ σκληρή και απαιτητική δουλειά. Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Φώτη και πήγα στον ΑΝΤ1 να κάνω το δοκιμαστικό».

Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, τι θεωρεί πως αγάπησε ο κόσμος στο δίδυμο Φώτης – Μαρία; «Είμαστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Υπάρχει τόση υποκρισία τριγύρω, που είναι φανερό όταν κάποιος σου λέει την αλήθεια. Εγώ με τον Φώτη δεν υποκριθήκαμε ποτέ. Από την άλλη, είναι ωραίο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλο. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία βοήθησαν την τηλεοπτική μας εικόνα» εξηγεί με ειλικρίνεια.

Μέσα σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, σκέφτηκε να σταματήσει; «Τα πρώτα χρόνια ήταν επώδυνο να διαβάζω άσχημα πράγματα για μένα, αλλά και να αντιμετωπίζω την εμπάθεια από συγκεκριμένα πρόσωπα των media. Πλέον δεν με απασχολεί. Έχω μάθει να κρατάω τα καλά και να παραμερίζω τις μιζέριες. Όχι, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Είναι ωραία δουλειά η τηλεόραση. Όσο τραβάς, θα το κάνεις. Μπορεί κάποια στιγμή ο κόσμος να μην αντέχει να βλέπει έναν άνθρωπο που εξάντλησε αυτό που έχει να δώσει ως προσωπικότητα ή φιγούρα, οπότε θα αρχίσει να φαίνεται η φθορά. Ευτυχώς, για κάποιο λόγο, φέτος, που κλείνουμε δεκαέξι χρόνια, η εκπομπή μας πάει καλύτερα από πέρσι. Νιώθω πως έχουμε λίγο χρόνο ακόμη».

Πηγή: peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Σεργουλόπουλος: “Ήθελα πολλά χρόνια ένα παιδί. Δεν ήταν κάτι τυχαίο”