Movie Night… με πρωταγωνιστή ένα show

Δράση, περιπέτεια και αγωνία...

21:00 S.W.A.T. ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ – MEGA

Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να «στρατολογήσει» και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος ‘Αντζελες, συγκροτώντας μια νέα «Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης». Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο «βαρόνο» ναρκωτικών στα χέρια των Ομοσπονδιακών. ‘Οταν, όμως, εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η Ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής…
Περιπέτεια με έντονη δράση και ξεχωριστούς χαρακτήρες, που κινείται γύρω από τα μοτίβα του καθήκοντος, της… εξαγοράς του από τη δύναμη του χρήματος και την ισχύ του εγκλήματος και της διαφθοράς. – Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την θρυλική τηλεοπτική σειρά του εβδομήντα, αλλά η μοναδική της ομοιότητα ως προς αυτήν είναι τα ονόματα των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων.

21:00 DANCING ON ICE – ΑΝΤ1

Στροφή από το ballroom… στον πάγο και τώρα, ώρα για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας για το τετραπλό τόλουπ, το τριπλό άξελ, την πιρουέτα Μπίλμαν. Ο μεγάλος τελικός του «Dancing on Ice» είναι γεγονός και οι δύο φιναλίστ έχουν ξεκινήσει το εντατικό ζέσταμα στον πάγο. Τι κι αν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν, οι λαμπεροί διαγωνιζόμενοι είναι αποφασισμένοι να ανεβάζουν τον υδράργυρο κατακόρυφα… Its show time με «Dancing on Ice» και φιγούρες που κόβουν την ανάσα, χορευτές που μαγεύουν το κοινό και κριτική επιτροπή που δεν αφήνει να πέσει τίποτα… ασχολίαστο!

21:00 Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ: Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ – ALPHA

Το πρώτο μέρος της θρυλικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον.
Η επική περιπέτεια για την μάχη του Καλού ενάντια στο Κακό…
Ένα αρχαίο δαχτυλίδι που θεωρούνταν χαμένο εδώ και αιώνες θα βρεθεί τυχαία στα χέρια ενός μικρού Χόμπιτ με το όνομα Φρόντο. Το δαχτυλίδι πρέπει να καταστραφεί, καθώς είναι αυτό που δίνει δύναμη στη σκοτεινή βασιλεία του μαύρου μάγου Σάουρον. Ο Φρόντο αντιλαμβάνεται το καθήκον που η μοίρα τον έχει επιφορτίσει και θα επιστρατεύσει τη μικρή παρέα του για να καταστρέψει το δαχτυλίδι. Το ταξίδι για το ιερό σημείο όπου θα πρέπει να γίνει η καταστροφή ξεκινά.
Όμως οι κακουχίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι επικίνδυνες χαράδρες, και οι φύλακες του Σάουρον δεν θα επιτρέψουν η διαδρομή της παρέας να είναι εύκολη…

23:30 ΔΙΠΛΗ ΟΜΗΡΙΑ – STAR

Ο Τζεφ Τάλι, πρώην διαπραγματευτής της αστυνομίας σε υποθέσεις ομηρίας, αποτυγχάνει σε μία υπόθεση με θύματα δύο αθώους ομήρους. Οι τύψεις τον αναγκάζουν να αποσυρθεί σε μια επαρχιακή πόλη ως διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Την…πληκτική καθημερινότητά του και ηρεμία διαταράσσουν τρεις έφηβοι, οι οποίοι, προκειμένου να γλιτώσουν από την αστυνομία που τους καταδιώκει, παραβιάζουν το σπίτι του Γουόλτερ Σμιθ, πάμπλουτου και διεφθαρμένου λογιστή, που ξεπλένει χρήμα. Οι τρεις νεαροί κακοποιοί δεν διστάζουν να κρατήσουν ομήρους τον ίδιο και τα δύο παιδιά του. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο όταν εμφανίζεται μια οργάνωση μαφιόζων, που αναζητά μία πολύτιμη δισκέτα, που βρίσκεται στο σπίτι του λογιστή. Οι τελευταίο απαγάγουν την οικογένεια του Τάλι για να τον εκβιάσουν να βρει τη δισκέτα. Και ο Τζεφ παίρνει την κατάσταση στα χέρια του..

Διαβάστε ακόμα:

Ο γητευτής των Ιταλών

Τα ανέκδοτα του Χάρρυ Κλυνν!