«Μου έκλειναν το μικρόφωνο όταν τραγουδούσα…»

«Ξεκίνησα από το μηδέν, ίσως και υπό του μηδενός»...

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, για τα πρώτα βήματα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε…

«Στα πρώτα μου βήματα μου έκλειναν το μικρόφωνο και όσο δυνατά κι αν τραγουδούσα, τα τακούνια μου ακούγονταν περισσότερο από τη φωνή μου. Από 'κει και πέρα το γήπεδο είναι ένα και πρέπει να παίξεις μπάλα. Όλα τα άλλα ξεχνιούνται. Τελειώνουν μέσα σε μια σεζόν. Θέλω επίσης να πω ότι από καλλιτέχνη δεν έχω παράπονο. Έχω περάσει καλά σε όλες μου τις συνεργασίες. Πιο πολύ από τους αυλικούς, από αυτούς που περιστοιχίζουν τους τραγουδιστές και επιμελούνται την εικόνας τους έχω αισθανθεί να ενοχλούμαι κατά καιρους, παρά από τους συναδέλφους μου». 

Στην ερώτηση πως αισθανόταν όταν τις έκλειναν το μικρόφωνο, η τραγουδίστρια απαντάει: «Με  παράπονο και κλάμα. Γι' αυτό δεν έχω κάνει ποτέ στους νεότερους συναδέλφους κάτι αντίστοιχο. Είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε τη σκηνή. Είναι φίλοι μου και θέλω να βγάζω από εκείνους το 100% της ενέργειάς τους. Βίωσα έντονες καταστάσεις και με πολλή δουλειά κατάφερα να προχωρίσω έχοντας στο πλευρό μου τον άντρα μου που ήταν συνεργάτης μου. Ειλικρινά χαίρομαι γιατί ξεκίνησα από το μηδέν, ίσως και υπό του μηδενός».

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Ζήνα: «Με την Δέσποινα Βανδή φτάσαμε δύο φορές στο σημείο να…»

Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πάει καλεσμένη στον πρώτο γάμο του Γιώργου Λύρα»

Ο Ρώμας πρόδωσε το μυστικό της εκπομπής: «Πώς το κάνετε αυτό; Σαν να έχω κάνει λίφτινγκ! Απίστευτο»!