«Μου έκαναν μάγια! Είχα χάσει τη φωνή μου!

«Με καταράστηκε να χάσω τη φωνή μου...»

Κάποτε προσπάθησε να μπει στο Fame Story αλλά δεν τα κατάφερε, παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος Νικολιδάκης εξακολουθεί να κάνει τα βήματα του στη μουσική και μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό Yes!

Όταν σε έκοψαν από το Fame Story ήταν δύσκολο για σένα;
Ναι πριν δέκα χρόνια είχα δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Μου είχαν υποσχεθεί ότι θα πήγαινα και τρεις μήνες αγωνιούσα περιμένοντας τη μέρα που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα μου πουν ότι θα μπω. Όπως μάλιστα μου έλεγαν, με θεωρούσαν λόγω της προσωπικότητας και της φωνής μου ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά. Όμως το Dream Show που ξεκινούσε τότε είχε περισσότερη τηλεθέαση και έτσι αποφάσισαν να μην βάλουν άλλους παίκτες. Θέλοντας όμως οι υπεύθυνοι να με αποζημιώσουν, με έβαλαν στο «Είσαι πιο έξυπνος από έναν δεκάχρονο;» όπου κέρδισα 25.000 ευρώ.

Απογοητεύτηκες που δεν σε πήραν;
Απογοητεύτηκα, αλλά είχα προετοιμαστεί. Στη δική μου περίπτωση όταν είναι να γίνει κάτι καλό το διώχνω με τις σκέψεις μου. Είμαι βαθιά αυτοκαταστροφικός από παιδί.

Γιατί πιστεύεις ότι το κάνεις αυτό;
Υπήρξε μια περίοδος της ζωής μου που ήταν μαύρη.

Τι εννοείς;
Από εκεί που ήμουν ένα παιδί μες στη χαρά και τη ζωντάνια, βρέθηκα σε ένα μαγαζί της επαρχίας και συνάντησα έναν άνθρωπο που προσποιούνταν το φίλο μου. Με γνώρισε με μια κοπέλα, με την οποία έκανα σχέση, ήθελε να μας χωρίσει. Άρχισε να μου την κατηγορεί και να μου στέλνει απειλητικά μηνύματα χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν αυτός. Όταν μια μέρα μπήκε στο σπίτι μου όλα πήγαν προς το χειρότερο.

Δηλαδή;
Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα χάσει τη φωνή μου. Δεν μπορούσα ούτε να τραγουδήσω ούτε να μιλήσω. Αισθανόμουν ράκος ψυχολογικά. Θεωρούσα πως δεν άξιζα τίποτα.

Πώς αντέδρασες;
Έπαθα κατάθλιψη και για δυο χρόνια κλείστηκα στον εαυτό μου. Ήμουν στο δωμάτιο μου και δεν ήθελα να βλέπω κανέναν. Έβγαινα μόνο για να πάρω τσιγάρα. Ακόμα και όταν ήμουν στην πίστα ήθελα να τελειώσει το πρόγραμμα και να κρυφτώ στο καμαρίνι μου. Ήμουν σαν ζωντανός νεκρός. Μου είχε κάνει μάγια!

Από που το συμπεραίνεις;
‘Ενας οικογενειακός μας φίλος, ο οποίος ασχολιόταν με μεταφυσικά φαινόμενα, με το που είδε μια φωτογραφία μου είπε στη μητέρα μου «έχουν κάνει μάγια στο γιο σου». Αμέσως το μυαλό μου πήγε σε εκείνον τον δήθεν φίλο μου, ο οποίος με καταράστηκε να χάσω τη φωνή μου. Από εκεί και μετά η μητέρα μου πανικοβλήθηκε και άρχισε να με τρέχει σε ψυχολόγους και στα Μοναστήρια. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, δεν αναγνώριζα ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό.