Μόνο στο ZappiT: Όλη η αλήθεια για τα επαγγελματικά σχέδια της Ελεονώρας Μελέτη

Παραμένει στο Star;

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ένα όνομα που έχει απασχολήσει πολύ σε σχέση με τα επαγγελματικά της σχέδια, είναι αυτό της Ελεονώρας Μελέτη και αυτό γιατί συχνά πυκνά, μέσα στη διάρκεια της χρονιάς ακούγαμε ότι αποχωρεί από το Star και κατηφορίζει προς Ν.Φάληρο. Οι φήμες αυτές, βασίζονταν  κυρίως στις πολύ καλές σχέσεις που είχε η παρουσιάστρια με τον πρώην διευθυντή του STAR  και νυν του  ΣΚΑΪ Σταμάτη Μαλέλη.

Το ZappiΤ, επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της παρουσιάστριας ο οποίος μας τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως όποιες κουβέντες κι αν υπήρχαν, έχουν σταματήσει από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή 9 μήνες πριν. Η Ελεονόρα θα παραμείνει στο Star και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Εξάλλου το συμβόλαιο της λήγει τέλη Αυγούστου. Η παρουσιάστρια έχει ήδη κάνει συζητήσεις με το κανάλι και έχουν συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να έχουν ακόμα υπογράψει, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Όσο για το πλαίσιο και το περιεχόμενο της εκπομπής, δε θα είναι το ίδιο με αυτό που βλεπουμε μέχρι σήμερα. Η παρουσιάστρια έχει ήδη προτείνει νέο κόνσεπτ στο κανάλι με πιο κοινωνικό προφίλ και όχι τόσο lifestyle θέματα, το οποίο μπορεί να βγεί και εκτός πλατό. Όσο για την ώρα που θα προβάλεται υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να μεταθερθεί μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 14:00

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη κατά της Ντέπυς Γκολεμά

Ελεονώρα Μελέτη: «Μέσα μου έχει κλείσει ο κύκλος»