ΜΟΝΟ στο ZAPPIT! Γιατί δεν συζητήθηκε το θέμα Λιάτσου στο ΔΣ της ΕΡΤ- Την άλλη Τρίτη οι ανακοινώσεις

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ!

Όπως σας αποκάλυψε το ZAPPIT από χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί, ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να είναι παρών στις ανακοινώσεις για την συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει την Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ. Θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, όμως, επέβαλαν την αναβολή της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος.

Άλλωστε, υπήρχαν πολλά ανοικτά…μέτωπα για το σημερινό Δ.Σ. που έπρεπε να αποφασίσει για πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές στο νέο πρόγραμμα -ειδικά- της ΝΕΤ.

ΤΟ θέμα της διεύθυνσης ειδήσεων θα τεθεί  στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι δεδομένη, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το Ραδιομέγαρο, αλλά και από τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής, αναμένοντας να τον καλέσουν, ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνει άλλη μια επίσκεψη, προκειμένου να οριστικοποιήσει ότι η ΕΡΤ θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του «σπίτι» και η επόμενη -μεγάλη- πρόκληση! 

Λάμπρος Κωνσταντάρας

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μαρίας Σαράφογλου και μιλάει αποκλειστικά στο ZAPPIT!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!