Μοιραίος Έρωτας: Ο Χαρούν αποκαλύπτει τον πατέρα της Γιαγμούρ!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αποψινά επεισόδια των σίριαλ.

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ- MEGA

Επεισόδιο 101: Ενώ ο Χαρούν αποτρέπει την απόπειρα αυτοκτονίας της Μελντά, ο Μπουράκ βλέπει τα σχέδιά του να γκρεμίζονται… Ο Χαρούν αποφασίζει να αποκαλύψει στον πατέρα του την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα της Γιαγμούρ.

ΣΙΛΑ-MEGA

Επεισόδιο 44: Ο Μποράν έχει έρθει σε άσχημη θέση στο αστυνομικό τμήμα. Ο Αμπάι μαθαίνει ότι τον ανακρίνει η αστυνομία κι ενημερώνει τη Σιλά. Η Σιλά ανησυχεί, ο Αμπάι προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Μποράν, όμως, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Για μια ακόμη φορά, οι δημοσιογράφοι πολιορκούν τη Σιλά. Η κατάσταση του Εμρέ είναι κρίσιμη. Η Σιλά επισκέπτεται τον Μποράν στο τμήμα. 'Ομως, ο Μποράν δέχεται και μια άλλη επίσκεψη… Η Σιλά, μη δίνοντας σημασία στις επίμονες αντιρρήσεις του Αμπάι, διακρίνοντας τον πραγματικό ένοχο όλων των γεγονότων, αποφασίζει να συναντηθεί με τον Τζιχάν.

ΑSΙ- ANT1

Επεισόδιο 34: Η Ασί ακούγοντας τα σκληρά λόγια του Ντεμίρ, χάνει τη γη απ' τα πόδια της. Αποφασίζει να μην κάνει καμία άλλη προσπάθεια, καθώς πιστεύει πως εκείνος έκανε την επιλογή του. Τώρα, ο Ντεμίρ πρέπει να κρατήσει τον λόγο του και ν' αρραβωνιαστεί τη Ζεϊνέπ το συντομότερο. Όμως όλο και περισσότερο η Μελέκ και ο Κερίμ, είναι αντίθετοι με αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασί αποδέχεται απρόθυμα την πρόταση γάμου του Αλί. Ο Ντεμίρ άραγε θα μάθει, ότι όλα όσα έλεγε η Ασί περί γάμου, είναι όλα ένα ψέμα; Η Ασί θα καταλάβει ότι ο Ντεμίρ έχει αρραβωνιαστεί; ..

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 και παντρεύτηκαν με άκρα μυστικότητα!

Τούρκος πρωταγωνιστής έχει φοιτήσει 4 χρόνια σε σχολείο της Αθήνας!