Μίνα Ορφανού: «Ο γάμος είναι για τις κατίνες και εγώ δεν είμαι»

«Θα ήθελα πολύ να ξανακάνω κινηματογράφο»

Η Μίνα Ορφανού, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Στρέλλα», που μάλιστα της χάρισε και το πρώτο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δεν διστάζει ν’ αποκαλύψει στην εφημερίδα Freddo και στην Σάσα Σταμάτη πως πολλοί είναι εκείνοι που δεν της δίνουν δουλειά επειδή είναι τρανσέξουαλ. «Έχω ένα παράπονο. Θα ήθελα πολύ να ξανακάνω κινηματογράφο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν η «Στρέλλα» και ύστερα από αυτό δεν μου έκαναν ποτέ κάποια άλλη πρόταση να παίξω σε ταινία. Μου λείπει. Πάντα μου λένε οι σκηνοθέτες ότι πρέπει να υπάρχει και κατάλληλος ρόλος για να με πάρουν. Αισθάνομαι ότι κάποιοι δεν με θέλουν επειδή είμαι τρανς. Δεν μου το είπαν ποτέ ευθέως, αλλά το διαισθάνομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό.»

Τι λέει για το φλερτ;
«Φλερτ δόξα τω Θεώ, πέφτει. Καμία σχέση δεν πέφτει. Θέλω πολύ να ερωτευτώ και να κάνω μία σχέση. Οι άνδρες όμως, είναι βλήματα, δεν ξέρουν τι θέλουν. Οι άνδρες πλέον είναι τσιγκούνηδες και με τόση ανεργία δεν έχουν καθόλου όρεξη ούτε να την πέσουν σε μία γυναίκα. Περπατάνε στον δρόμο σαν ευνουχισμένοι».

Όσα λέει για το γάμο…
«Καλύτερα να βάλω μια θηλιά στο λαιμό μου. Ο γάμος είναι για τις κατίνες και εγώ δεν είμαι. Ήρθα στον πλανήτη για να προσφέρω την τέχνη μου και την τρέλα μου. Όχι για να το παίξω μια παρθένα κυρία που θα παντρευτεί. Άσε τις κυρίες να παντρεύονται.»