Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο επεισόδιο για το 2016

Το νέο ζευγάρι και η ...10η Εντολή κράτησαν το τηλεοπτικό κοινό στον Alpha.

Η δημοφιλής σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επέστρεψε με νέες περιπέτειες για τους αγαπημένους μας ήρωες και ένα νέο ζευγάρι στο καστ. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη έκαναν πρεμιέρα στο σίριαλ, σε ένα επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις. Οι σεναριογράφοι επεφύλασσαν αρκετές ανατροπές τη νέα χρονιά και η Nielsen …ζαλίστηκε από τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της.

Στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση της σειράς έφτασε στο 30,9%, ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 34,9%! Έτσι, ο Alpha παίρνει μια βαθιά ανάσα από τον ανταγωνισμό που βίωσε έντονα το προηγούμενο διάστημα από το Μπρούσκο. Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 άφησε χθες τη Μουρμούρα να κάνει παιχνίδι, καθώς σημείωσε 26% στο σύνολο και 18,7% στο δυναμικό. Όσο για το τηλεπαιχνίδι του Mega «Δεν έχω λόγια», δεν ξεπέρασε το 8,5% και το 7,7% αντίστοιχα.

Μένει να δούμε αν η σειρά του Alpha με τα νέα «όπλα» της θα καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα ή αν οι επόμενες εξελίξεις στο σίριαλ του ΑΝΤ1 θα είναι τόσο ενδιαφέρουσες που θα του χαρίσουν την πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για τα δύο πιο δυνατά σίριαλ της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, που κονταροχτυπιούνται κάθε φορά που συναντιούνται στην prime time. Μαζί, συγκεντρώνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών που εκείνη την ώρα έχουν ανοιχτές τις τηλεοράσεις τους και στέλνουν στο Ναδίρ την τηλεθέαση των υπολοίπων.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης