Μικρή υποχώρηση στην τηλεθέαση Σεφερλή, σταθεροί Λιάγκας – Σκορδά

Ανέβασε τα ποσοστά της η Τσαπανίδου - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Η τρίτη πρωινή μονομαχία μεταξύ Mega και ΑΝΤ1 δεν είχε ανατροπές, αλλά διαφοροποιήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Μega με Μία και το Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσαν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως για την επικράτηση στην αρένα, ενώ στο παιχνίδι μπήκε εμβόλιμα και το Live U επηρεάζοντας το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, ο Μάρκος Σεφερλής παρέμεινε στην κορυφή και με μεγάλη διαφορά χωρίς να απειληθεί σε κανένα μισάωρο, καταγράφοντας όμως περαιτέρω πτώση συγκριτικά με την τηλεθέαση της Τρίτης.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση των πρωινών την Τρίτη

Η εκπομπή του Mega σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 36,9% και στο δυναμικό κοινό 41,1%. Εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η χαμηλότερη επίδοση του Μάρκου ήταν 35% (τηλεθέαση-όνειρο για κάποιους) στο πρώτο ημίωρο που είναι στον αέρα και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατέγραψαν ποσοστό 23,1% στο σύνολο και 19% στο δυναμικό κοινό. Το Πρωινό παρουσίασε πολύ μικρές αυξομοιώσεις στην τηλεθέασή του, κατάφερε ωστόσο να φτάσει μέχρι και το 26,8% μεταξύ 12:00 – 12:30.

Κερδισμένη φαίνεται πως βγήκε και η Πόπη Τσαπανίδου που κράτησε στο Star το 11% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 12,5% στο δυναμικό κοινό. Κι ενώ η παρουσιάστρια του Live U δείχνει να έχει απεγκλωβιστεί από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, η Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ «παγιδεύτηκε» στο… κρύο. Το θερμόμετρο του Τώρα δεν ξεπέρασε το 8,3% στο σύνολο και το 4,8% στο δυναμικό κοινό.

Αναμένουμε για τη συνέχεια…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων