Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του

«Ήταν ο υπίλαρχος Μελάς εκεί, ο οποίος αθωώθηκε γι’ αυτή την ιστορία. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο» λέει για τη νύχτα που το τανκ έριξε την πύλη και μπήκε στο Πολυτεχνείο και το χαρακτηρίζει «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».

«Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου», συνεχίζει και προσθέτοντας: «Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονα και σοσιαλισμό, βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλά και για τη χούντα της 21ης Απριλίου, λέγοντας ότι δεν είναι το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται. «Ζώντας τη σημερινή κατάσταση και ακούγοντας κάποια πράγματα δε νομίζω ότι ήταν το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται», λέει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής μιλάει για «χούντα στα ΜΜΕ και τη ζήσαμε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο», ενώ επιτίθεται στους δημοσιογράφους λέγοντας πως «εδώ, από το 1974 έως σήμερα έχε στηθεί στα ΜΜΕ μια κόκκινη χούντα. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι μαρξιστές ή κρυφόμαρξιστές. Όλους τους δεξιούς εκδότες εφημερίδων τους δολοφόνησε η 17 Νοέμβρη».

Τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ γιατί «αυτή τη στιγμή, η δραχμή θα ήταν καταστροφή. Δεν έχουμε εθνική παραγωγή. Θα ήταν ένα νόμισμα χωρίς αντίκρισμα, σαν το κατοχικό. Ο πληθωρισμός θα κάλπαζε. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές, τρόφιμα, καύσιμα, ανταλλακτικά για τα οπλικά συστήματα».

Δε λείπει και η επίθεση στα πολιτικά κόμματα. Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία «τίποτα». «Δεν είναι τίποτα, ούτε αριστερά ούτε δεξιά, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είναι» λέει για τη ΝΔ και κρίνει πως το μοναδικό αριστερό κόμμα είναι το ΚΚΕ. «Συνονθύλευμα του ΚΚΕ εσωτερικού και διαφόρων επικίνδυνων αντεθνικών στοιχείων».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξηQ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα στο NewsIt