Μιχάλης Μερτζανίδης: Συγκίνησε με τη διάκρισή του ο Λημνιός αθλητής

Μιχάλης Μερτζανίδης

Συγκινημένος, χαρούμενος έχοντας κερδίσει έναν ακόμα προσωπικό στόχο ο Μιχάλης Μερτζανίδης έλαβε το αργυρό μετάλλιο στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διαγωνιζόμενος στο μήκος με επίδοση 7,63 μέτρα.

Ο νεαρός Λημνιός αθλητής δεν έκρυψε τα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης έπειτα από τη διάκρισή του για την ένθερμη υποστήριξη και αγάπη που έχει λάβει τόσο από τους κατοίκους του ακριτικού νησιού του Αιγαίου, όσο και από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστίας Λήμνου κύριο Σπύρο Μπούμπουρα.

Ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα έμπρακτα είναι δίπλα στον αθλητή, ο οποίος άλλωστε έπειτα από τη μεταγραφή του από την Ομάδα Στίβου του Ολυμπιακού ανήκει πια στον αθλητικό όμιλο Ηφαιστίας «Χαίρομαι για το ότι αποτελώ προσωπική επιλογή του Πρόεδρου. Χάρη στην στήριξη του έρχονται οι διακρίσεις για εμένα και την ομάδα μου» δήλωσε με συγκίνηση αθλητής βγαίνοντας από το ΣΕΦ, ενώ ο κύριος Σπύρος Μπούμπουρας τόνισε «Ο Μιχάλης αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας αφού γεννήθηκε στο Κοντοπούλι Λήμνου,όπου αποτελεί έδρα του σωματείου μας και ξεκίνησε την καριέρα του από εδώ. Τον ευχαριστούμε για αγάπη και την στοχοπροσήλωση του στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι μας φέρει ακόμα περισσότερα μετάλλια και μεγαλύτερες αγωνιστικές χαρές και συγκινήσεις».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…