Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τιμιότητα δεν μαθαίνεται σε σχολές τέχνης

Ακούστε τη δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τις επιθέσεις που δεχεται η Ζέτα

 Αντιδεοντολογικά χαρακτήρισε ο Μιχάλης Χαζτηγιάννης τα σχόλια που δέχτηκε η Ζέτα από τον Χρήστο Λούλη και συμπλήρωσε:

«Η τέχνη θέλει μία τιμιότητα, μία μετριοφροσύνη και ένα ήθος που αυτό δεν μαθαίνεται στις σχολές και στα πανεπιστήμια, ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και έχω να πω ότι όταν κάποιος ξεχωρίζει οι πρώτοι που επιτίθενται είναι οι συνάδελφού σου που δεν μπορούν να το αντέξουν. Κατά τα άλλα δεν με αγγίζει καθόλου. Η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για τίποτα. Εχει ήδη αποδείξει πράγματα και κυρίως θεωρώ ότι το μέλλον της ανήκει».

Για την σχέση του με τη Ζέτα είπε:  «Δεν ήθελα να πολύ-κρυφτώ αλλά δεν ήθελα και να υπερ-εκτεθώ κιόλας. Δεν ξέρω πώς ακριβώς πρέπει να το χειριστώ και ούτε πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει πώς να το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι πολύ αγνό και ουσιαστικό και θέλω να το προφυλάξω. Αυτό είναι όλο.»

«Η κορυφή δεν ανήκει σε κανέναν. Εγώ προσωπικά προτιμώ να νιώθω ότι είμαι ένα βήμα πιο κάτω από αυτό» απάντησε στο εάν νιώθει ότι βρίσκεται στην κορυφή, ενώ λίγο αργότερα είπε πως αγαπημένες συνάδελφοί του είναι » η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά και η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Και οι Onirama, όμως, κάνουν ολοένα και πιο έξυπνα πράγματα και πρωτοπόρα».

Ακόμη, σε συνέντευξή του στο Star, όπου διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι δεν φορά ακόμα… δαχτυλίδι, δήλωσε πως ήταν ιδιαίτερα τιμητικό που έλαβε το βραβείο από την πατρίδα του, ενώ η μητέρα του ήταν εκείνη που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Δείτε το βίντεο: