Μεθυσμένος πετάει μπουκάλι πριν την εκκίνηση του τελικού των 100 μέτρων!

Ένας άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής επειδή πέταξε ένα μπουκάλι στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου το Λονδίνου, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η κούρσα των 100μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο «δράστης», που ήταν μεθυσμένος και πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας, συνελήφθη αφού πρώτα εξουδετερώθηκε από την από την Έντιθ Μπος, την αθλήτρια του Τζούντο από την Ολλανδία, που λίγες ημέρες πριν κέρδιζε το χάλκινο μετάλλιο στα 70κ.

Φώτο: REUTERS

Η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής το περιστατικό και ανακοίνωσε πως ο συλληφθείς κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Ανατολικού Λονδίνου, ως ύποπτος για δημόσια παρενόχληση.

Ενας εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως ένας 40χρονος άνδρας άρχισε να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις και στη συνέχεια πέταξε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το μπουκάλι να πέφτει μέσα στο στίβο την στιγμή που οι σπρίντερ ετοιμάζονται να πάρουν θέση στην εκκίνηση για την πιο συναρπαστική κούρσα των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων που όλοι την περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Δείτε φωτογραφίες από τη σύλληψη του δράστη στο NewsIt

Η στιγμή που ο άνδρας πέταξε το μπουκάλι:

 

Διαβάστε όλα τα νέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες