Μειώνεται σε διάρκεια η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Ποιοι θα βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες...

Το τελευταίο διάστημα το 'Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι η εκπομπή που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι τόσο με τη θεματολογία της, αλλά με τις ξαφνικές αποχωρήσεις συντελεστών της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για ξαφνική διακοπή της εκπομπής, με αφορμή το περιστατικό της περασμένης Κυριακής, στην οποία η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα «αναγκάστηκε» να ολοκληρώσει μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό.

Είναι σαφές ότι υπάρχουν προβλήματα που ζητούν λύση στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει περίπτωση διακοπής της εκπομπής πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Πριν από λίγο, ο ALPHA, μας ενημέρωσε επισήμως ότι από  το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μας καλημερίσει κανονικά στις 10:00, αλλά θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι τις 13:00 και όχι μέχρι τις 14:00. Μειώνεται δηλαδή σε διάρκεια κατά μία ώρα.

Όσον αφορά τώρα τις αναπάντεχες απουσίες της Κυριακής, αυτές του συμπαρουσιαστή Παύλου Σταματόπουλου και του σκηνοθέτη της εκπομπής, Περικλή Βούρθη, θα βρεθούν κανονικά ο καθένας στο πόστο του, καθώς η απουσία τους αφορούσε σε προσωπικά τους θέματα.